RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
ЖГЕРБ в Стрелча проведе отчетно-изборно събрание

ЖГЕРБ Стрелча, На отчетно-изборното събрание на  женската организация на ГЕРБ в община Стрелча присъстваха Областният координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, а също Лидия Панайотова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, Людмила Йончева – областен организационен секретар на ЖГЕРБ и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Стрелча Дечо Спасов.
Найден Шопов  поздрави дамите и оцени високо приноса им към дейността на местната организация. Той каза: “Жените са едни от най-активните членове на ГЕРБ  и упорито работят за утвърждаване авторитета на партията, както в община Стрелча, така и в област Пазарджик. Надявам се, че новоизбраното общинско ръководство на жените gerb290715a.jpgсъвместно с МГЕРБ ще бъдат фактори за постигане на високи изборни резултати за ПП ГЕРБ в община Стрелча в предстоящите избори за местна власт.”.
Лидия Панайотова изрази увереността си, че новото ръководство ще бъде допринесе за повишаване на активността на жените в реализиране на проекти, инициативи и събития на местно ниво, чрез  които да се популяризират европейските и общочовешки ценности, да се подпомага решаването на важни проблеми на общността.
Представителките на нежната половина на структурата предложиха за общински ръководител  - Стоянка Кръстева – по професия счетоводител, за организационен секретар - Мая Кръстева  и Панка Марковска за член на общинското ръководството на ЖГЕРБ. Новото ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.


Тази страница е видяна: 1072

 Публикувано от: pamedia на сряда 29 юли 2015 - 15:42:28

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Отчетно-изборно събрание на слепите инвалиди във Велинград
Младежи ГЕРБ Батак проведоха отчетно-изборно събрание
Утре е Общото отчетно събрание на БЧК-Пазарджик
За петък е насрочено Общото отчетно събрание на областната организация на БЧК
Иван Димитров е домакин на Годишното отчетно събрание на местните омбудсмани
На годишното си отчетно събрание МКБППМН организира семинар за деца и младежи, посветен на трафика на хора
Председателят на ЖениГЕРБ Ирена Соколова призова на отчетно-изборното събрание в Пазарджик за мобилизация преди местните избори
На 31 януари БСП ще проведе общинска отчетно-изборна конференция
Стрелча отчита работата по проект „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”
СК „Шампион“ - Стрелча проведе състезание, посветено на Празника на градаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5264 сек., 0.4437 от тях за заявки.