RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
от д-р Атанас Ташев,Управител на „МБАЛ-Велинград“ЕООД,гр. Велинград
към гражданите на общини Велинград и Ракитово,Пазарджишка област

            Уважаеми съграждани,

    Искам да ви обясня, че д-р Михаил Тиков и неговите подчинени – д-р Йорданка Савова и д-р Георги Дошев със своята мощна медийна атака срещу „МБАЛ-Велинград“ЕООД,искат да заблудят хората, че общинската болница се води към фалит и те „месиите“ могат да я спасят.
Попитайте се защо те...,защо не общината,или Министерство на здравеопазването, или някой друг богат българин?! Ами защото , както преди години, на д-р Тиков бившата поликлиника му беше поднесена на тепсия за жълти стотинки, така и сега иска подарък – болница!
    Уважаеми съграждани, не вярвайте на думите на тези хора! Нищо от изнесеното от тях в медиите не отговаря на истината.Техните тълкувания са погрешни и с цел – преватизация на нашата болница. Тогава стават монополисти в здравеопазването на общината и те ще определят условията за лекуване на хората!Но знайте, че частникът винаги оставя най-големия пай за себе си, а трохите за другите.Нима ще позволите един външен за града човек да ни ограбва за сметка на здравето на нашите съграждани!Нека всички обединим усилията си и да не допускаме този човек да печели на наш гръб!
    Скъпи съграждани, уверявам ви, че общинската болница в момента е в добро финансово-икономическо състояние.Въпреки кризата за три години сме направили такива инвестиции,че по лечебна дейност достигаме по категория до ниво Областна болница.При нас работят отлични специалисти от цяла България и това гражданите го знаят.Спечелихме и Проект от Европейския съюз за доставка и монтаж на модерна медицинска апаратура за 3 500 000 лв.,от което апетитът на М.Тиков още повече се засилва.
    Мили хора от общини Велинград и Ракитово, уважаеми Кметове и общински съветници,уважаеми партийни лидери, нека в тези светли дни покрай Коледните и Новогодишни празници станем по-добри и по-човечни!Нека мислим за здравето на хората като се обединим всички срещу чужди посегателства върху НАШАТА – общинската болница - „МБАЛ-Велинград“ЕООД. Дайте ни този шанс, на нас работещите в нея,да я направим модерна болница с нова апаратура и още по-добри специалисти за благото на нашите съграждани.
    Честита Коледа, весели Новогодишни празници – бъдете разумни и добри!

    

                              С уважение: д-р Атанас Ташев,Управител на „МБАЛ-Велинград“ЕООД,гр. ВелинградТази страница е видяна: 728

 Публикувано от: pamedia на понеделник 26 декември 2011 - 15:23:53

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4454 сек., 0.3853 от тях за заявки.