pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Мъж от Синитево е задържан заради оранжерия с 274 кг марихуана на зелено и 12 кг сухо вещество
pamedia , неделя 27 септември 2015 - 14:45:59 // коментари: 0


Марихуана в Синитово, Пазарджишки криминалисти задържаха мъж от пазарджишкото село Синитово, обособил в къщата си две оранжерии за отглеждане и обработка на марихуана. Действията на служителите част от целенасочените усилия на полицията в областния център по противодействие на притежанието, производството и разпространението на наркотични вещества.
Екип от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик атакувал вчера къща, намираща се в пазарджишкото село Синитово. Нейн собственик е 46-годишният жител на селото Е.Б. В двора си той бил обособил две оранжерии, в които органите на реда открили общо 38 растения с височина между 1.6 и 3.3 метра. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. Общото количество на изкоренената зелена листна маса е 274 килограма. В къщата, в помещение, пригодено за сушилня, били открити още около 12 marih_oranz2.jpgкилограма суха марихуана под формата на глави и съцветия. Растенията са изкоренени и заедно със сухия канабис са иззети като веществено доказателство.
Е.Б. е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Материалите по случая са докладвани на Окръжната прокуратура в Пазарджик, образувано е дознание.   

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 659Време за изпълнение: 0.5097 сек., 0.4353 от тях за заявки.