RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Евстатиев обедини БСП, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и ДПС. Обречени сме на успех още на първи тур, заяви кандидатът за втори кметски мандат на Стрелча

СтрелчаСкъпи приятели, вашето присъствие и ведростта в погледите говори, че ние сме на прав път и имаме само една възможност - ние сме обречени на успех и този успех ще бъде още на 25 октомври. Това заяви пред членове и симпатизанти на БСП кандидатът за втори кметски мандат на Стрелча Иван Евстатиев на откриването  на предизборната му кампания тази вечер в препълнения клуб на социалистическата партия.

Кандидатурата на Иван Евстатиев е издигната от БСП и подкрепена от Политическо движение "Социалдемократи", ПП "Българска радикална левица", ПП "Нова зора", НФСБ, Патриотичен фронт, ДПС, Евророма, Реформаторския блок, ЦС на БАС, Движение  "Русофили", ЦС на Сдружението на сержаните и офицерите от запаса, Сдружение "Човеколюбие и Асоциация "Витязи".

На откриването бяха представени кандидатите за общински съветници от листата на БСП, кандидатите на социалистите за кметове на населените места от общината и кандидат-съветниците на подкрепящите Иван Евстатиев леви партии. Всички те ще са с №14 в бюлетините.

Ние няма от какво да се срамуваме и да се притесняваме. Направихме един успешен мандат. Нашата визия, нашата амбиция винаги е била за изпълнение на социалните ангажименти и като партия, и като листа, отбеляза Евстатиев в началото на представянето на предизборните си намерения.

СтрелчаЗа първи път в историята на Стрелча обявихме, че ще предоставяме на всяко новородено дете безвъзмездна финансова помощ от 500 лв. и го изпълнихме. Причината може би е комплексна, но в Стреча раждаемостта се увеличава всяка година с 25-30%, посочи кандидатът за втори кметски мандат.

Евстатиев обеща да продължи тази социална политика и обяви, че ще отпадне таксата за всички деца, които посещават откритата наскоро яслена група, а за останалите групи таксата ще бъде намалена наполовина. За ветераните от войните ще се осигуряват безплатно дърва за отопление от възстановените 9 500 дка общинска гора.

Социалната политика, знаете, я провеждаме ежедневно, но през предстоящия мандат ще заложим основно на най-тежкия проблем за страната - доходите и развитието на икономиката.Само след около месец или два ще започне оптично производство в Стрелча, за което оборудването вече пристига, предимно от Русия, съобщи
Евстатиев.Той обяви, че там ще се произвеждат и гранатомети.

Проектът за поетапното възстановяване на известните в миналото стрелчански оранжерии бе посрешнат с одобрителни възгласи.Той е в работна фаза и е за 25 млн. евро.

Евстатиев отчете, че възстановеното предприятие БКС е на печалба, включително от стопанисването на Покрития плаж и извора "Банчето". Кандидатът за втори мандат планира да направи общинско търговско дружество, което да добива дърва от възстановената гора.

Ние сме на първо място по спечелени европейски проекти на глава от населението, заяви с гордост Иван Евстатиев. Той пое като основни ангажименти за втория си мандат, на първо място - осигуряване на поминък за населението  и на второ - за подобряване на инфраструктурата в Стрелча и селата. Проектът за водния цикъл на
града, включващ и пречиствателна станция, е завършен. Завършваме и обходен път на Стрелча, който да изведе тежките камиони извън чертите на града.Имам намерение боровата гора край Стрелча да превърнем в градски лесопарк, работи се по проект за изграждане на културно-тракийски комплекс "Жаба могила" в рамките на последователните ни усилия за утвърждаване на културно-историческото ни наследство, очерта като част от предизборните си приоритети и намерения кандидат-кметът.

Скъпи, приятелю, аз съм сигурен, че изборите ще приключат в Стрелча на първия тур, заяви бившият вицепремиер и кмет на Благоевград Костадин Паскалев, който бе дошъл да подкрепи Иван Евстатиев. В България надали има трима-четирима кмета, които притежават енергията на Иван Евстатиев, не само енергия - знанието как да се постигнат целите, които си поставя човек, контактите, които има с огромна част от представителите на администрацията, независимо коя партия управлява, волята да постига онова, което е поставил пред себе си като задача. И нещо много по-важно - едно голямо сърце.Искам да кажа, че когато дойдох след 12 години в Стрелча, разбрах, че тук моят приятел работи както трябва. Позволете му и го подкрепете да работи така, призова Паскалев.

СтрелчаСпециално тук, в Стрелча, но и в страната ние трябва да решим две важни задачи: едната е да утвърдим и разширим нашите позиции в местната власт, другата е - да продължи процесът на оздравяване и засилване на партията, да се докаже тя като основната национална и лява политическа сила в нашата страна. Така народният представител и заместник-председател на БСП Янаки Стоилов очерта фундаменталните цели на социалистите в предстоящите избори.

Общините да се превърнат в основни фактори за  икономическото развитие, пепоръча Стоилов.

Ние навлизаме в един нов период, който аз искам тук, в Стрелча да превърнем в модел за общинско развитие. И с общите усилия и на местно, и на национално ниво, когато ни питат какво означава реализация на левите стандарти в местната власт, какво означава да управлява социалистическата партия не само  като етикет, а какво означава социалистическо управление, да кажем: Елате в Стрелча, вижте това, което е направено за 4 години и това, което ще се прави в тези 4 години, които предстоят, завърши Янаки Стоилов под бурните скандирания "Победа!"
Стрелча

Тази страница е видяна: 1687

 Публикувано от: pamedia на вторник 29 септември 2015 - 23:26:05

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Окончателно: Тодор Попов печели втори кметски мандат с 68,03%
Радан Кънев: Кандидатът за кмет и листата на Реформаторския блок са гарант за промяната в управлението на Пазарджик
Петър Паунов встъпи в четвъртия си кметски мандат в Батак
Очаква се днес Тодор Попов да обяви кандидатурата си за четвърти кметски мандат
Зам. областните най-вероятно ще са от ГЕРБ и Реформаторския блок
В Пазарджик се учреди регионална структура на Реформаторския блок
Клубът на Реформаторския блок в Панагюрище се е превърнал в арт център
Под въпрос са мандатът за Реформаторския блок и четвъртият за ГЕРБ
Кандидатът за кмет на Пазарджик от БСП Стоян Парпулов обеща промени и заяви готовност да работи за ново управление на Пазарджик
Висше образование за зам.-министри и областни искат от Реформаторския блокТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.8497 сек., 0.7632 от тях за заявки.