RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
ВиК мрежата, пътищата, почистването и сигурността са прироритетите на БСП в Огняново

 ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ 
Огняново, ВиК мрежата и пътищата постави в челото на приоритетите си кандидатът на БСП за кмет на село Огняново, Спас Тодоров. На предизборната среща в пазарджишкото село бяха кандидатът за кмет на община Пазарджик Стоян Парпулов, кандидатите за общински съветници Надя Клисурска, Зоя Димитрова, Атанас Павлов, Александър Кобаков, Лазар Попов, Илко Савов, Петър Петров, трима бивши народни представители и др. Сред приоритетите на Тодоров за Огняново са още решаването на проблеми с църквата , училището и детската градина, околна среда, сметопочистване, работа,по-добрата работа с органите на реда.
Ден на поезията, Пазарджик, По отношение на пътищата той посочи асфалтиране на няколко улици, а за две – цялостен ремонт, пътните знаци, които на места липсват. Като проблем на Огняново през последните 5 години той постави църквата, чиято камбанария е пред разпадане. Приоритет са още училището, част от което е в лошо състояние, почистването на нерегламентирани сметища, състоянието на Гробищния парк, и много други – все изпълними цели. Кандидатът за кмет на община Пазарджик Стоян Парпулов представи  акцентите от своята програма за управление, като се съгласи с тежкото състояние на селата, с чиито проблеми се сблъсква при обиколките си. Подчерта идеите си за работни места и бизнес, за образование и спорт, за ограничаване продажбите на имоти. Нужни са усилия, подкрепа и вяра, и се надявам на вашето доверие с бюлетина №10 на 25 октомври, каза Парпулов и напомни, , че за постигане на всичко това много важни са и решенията на Общинския съвет. Дейно участие в срещата взеха самите жители на Огняново. Те засегнаха проблеми като липсата на пречиствателна станция, недостатъчно полицейско присъствие, затлачени отводнителни канали, новообразувани острови по Марица, страха си от наводнение, поставиха въпроси за Борсата и евентуални приходи от нея, споделиха проблеми, свързани с наркотици. По доста от поставените въпроси и цели идеята е работата да започне веднага. По отношение на Борсата Стоян Парпулов обясни, че въпреки печелившата си дейност сега е частна. Надя Клисурска напомни, че от продажбата на имоти 30% от приходите трябва да отиват за селото във вид на инвестиции и запита дали някой е усетил това да се е случило. Атанас Павлов сподели, че първото решение, което ще предложат в ОбС ще бъде лишаване на общинските съветници от заплати. Всички революции са започнали от млади хора, затова кандидатът ни е млад човек, но по-възрастните и опитни хора тук ще бъдат негова опора, добави той. Вместо час срещата продължи близо два, като в края й пожеланието на всички беше – на 25 октомври да чуем, че Огняново и общината са си избрали кмет от БСП.
По-рано през деня Стоян Парпулов лично занесе поздравителен адрес в Дома за стари хора „Гаврил Кръстевич” от свое име и от името на кандидатите за общински съветници по повод 1 октомври – Международен деня на възрастните хора. След това присъства на и на Международния ден на поезията и честването на 30-годишния юбилей на Дружеството на писателите - Пазарждик, чийто домакин през тази година е именно общинският център.

kupuvaneto.jpg


Тази страница е видяна: 674

 Публикувано от: pamedia на петък 02 октомври 2015 - 10:47:25

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Трайчо Трайков: Националната сигурност започва от сигурността на всеки човек
Трупи с диаметър над 50 см. вадят от Марица при почистването на коритото от растителността
Кметът издаде заповед за почистването на междублоковите пространства. Срокът е 24 септември
В Стрелча започна почистването и укрепването на река Стрелчанска луда Яна по проект за близо 1 млн.лв.
Община Пазарджик раздава чували и ръкавици на желаещите да участват в почистването в събота
РИОСВ отчете добро партниране с общините и кметствата за почистването на нерегламентирани сметища
Само 3 дни след почистването на нерегламентирани сметища отново започват да се трупат отпадъци
Близо 20 тона отпадъци бяха извозени в акцията за почистването на защитени територии и природни забележителности
Основно хора от селото се отзоваха на апела на читалището в Мененкьово за доброволци за почистването след пожара
И панагюрец се вързал гратис към ВиК мрежатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4584 сек., 0.3746 от тях за заявки.