RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Валери Божинов в подкрепа на спортната управленска програма и спортния проект на Найден Шопов

Найден Шопов, Пазарджик, Футболистът Валери Божинов е патрон на новосъздадения клуб "Хебър 1918". Днес той беше в Пазарджик, за да подкрепи Найден Шопов и неговия проект. В присъствието на Божинов кандидатът за кмет от ГЕРБ Найден Шопов представи управленската програма на ГЕРБ в областта на спорта.
"Желанието от моя страна да създадем по-добри условия за спорт и да дадем възможност на хората, които искат да развиват спорта. Нашата цел е Пазарджикк да стане не само по-добро място за живеене, но и спортуване", посочи Найден Шопов.
В управленската му програма е залегнало създаване на обществен съвет "Обединени спортни клубове Пазарджик" като консултативен орган към община Пазарджик, който да подпомага развитието на спорта. В този съвет кметът заедно с треньорите на спортните клубове ще решават проблемите в спорта, финансирането, подпомагането на спортните клубове.
Найден Шопов акцентира на основните принципи и задачи, които стоят в основата на управленската програма за развитието на ФК ХЕБЪР 1918спорта. В нея е залегнало незабавно спиране продажбата на спортни имоти, рехабилитация и модернизиране на спортните имоти в населените места, увеличаване на средствата в бюджета, предназначени за спортни дейности, разпределяне по ясни критерии, без привилегировани клубове и след широка обществена дискусия, подпомагане на местния аматьорски спорт в малките населени места, спорта за работници, ветерани и хора с увреждания, поддържане, ремонт и възстановяване на спортните площадки в училищата и физкултурните салони, маркиране на спортните площадки с цел обучение на учащите се в правилата за движение по пътищата, изграждане на нови общински спортни обекти, зоната на здравето и стадиона, насърчаване на инвестиции в спорта от страна на бизнеса, в това число чрез публично-частно партньорство, развитие на района около стадиона за целите на спорта, подкрепа за традиционни популярни спортове за общината, както и възраждането на много спортове, донесли успехи на Пазарджик, създаване и реализиране на проекти за възстановяване и реновиране на туристическата инфраструктура в общината, програма за стимулиране на деца спортни таланти чрез стипендия.
nsh061015a.jpgНа пресконференцията присъстваха също членовете на УС на ФК "Хебър 1918" Веселин Минев и Александър Тунчев, както и предприемачите Младен Младенов, Костадин Тошев и Роман Цветков, които финансово подпомагат клуба.
Минев и Тунчев споделиха неудовлетворението си от липсата на отговор от страна на Община Пазарджик на писмо още от началото на месец юли, с което са поискали като база за нуждите на спортния клуб да стопанисват стадион "Георги Бенковски".
Валери Божинов беше категоричен, че без спортна база не може да се развива успешен спорт. На този етап Найден Шопов и спонсорите на клуба в лицето на група предприемачи от Пазарджик са осигурили складове и постройки в близост до стадиона, които да бъдат ремонтирани за съблекални и перално помещение.
Валери Божинов заяви, че дава подкрепата си на Найден Шопов и клуба, защото е видял проекта им, защото са представили ясно своите цели и са имали визия как да ги постигнат. "Аз подкрепих каузата, защото става въпрос за деца и за спорт и съм сигурен, че проектът ще даде плод", каза Валери Божинов.
Като патрон на клуба той  връчи на над 60 деца от трите юношески отбора на ФК "Хебър1918" чисто нови футболни екипи.
"Сигурен съм, че след няколко години ще говорим за футболисти таланти, които са излезли от вашата школа", каза още Валери Божинов. 

Тази страница е видяна: 1143

 Публикувано от: pamedia на вторник 06 октомври 2015 - 17:58:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Валери Божинов идва в Пазарджик, за да представят с Найден Шопов програма за развитието на спорта
Шест приоритета в основата на предизборната програма на Найден Шопов, кандидат за кмет от ГЕРБ
Община Ракитово спечели проект за ремонта на пътя Дорково-Дъното и за спортната зала
ОИК:58.98% за Тодор Попов, 41.02% за Найден Шопов
Найден Шопов: Честито Възкресение Христово!
Благо Солов заяви подкрепата си за Найден Шопов
Поздрав от Найден Шопов - Областен координатор на ПП ГЕРБ
Поздравление от Найден Шопов по повод Деня на Независимостта
Сдружението на предприемачите обяви подкрепата си за Найден Шопов
ОИК остави без уважение жалбите на Благо Солов и Найден ШоповТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5465 сек., 0.4626 от тях за заявки.