pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Благо Солов: Време е за промяна
pamedia , петък 23 октомври 2015 - 20:28:52 // коментари: 0


blago_solov_v.jpgУважаеми жители на Община Пазарджик,
Денят, в който трябва да заявим, че искаме да живеем свободно и по-добре, е 25 октомври. Аз съм човек от Пазарджик, който обича града си. Израснал съм тук и продължавам да живея тук.
Аз съм мениджър и знам, че успехът на едно управление се измерва по стандарта на живот на хората - когато имат работа и сигурност, когато къщите им са пълни и децата им са край тях.
Ще работя за разкриване на нови работни места, за повече сигурност и по – ниски такси данъци за жителите на общината. Нека младите хора, които живеят тук и ползват безплатни детски градини, да намират професионална реализация тук. Пазарджик да се превърне в зелен, екологичен град, с уредени транспорт и обществени услуги, със системи за видеоконтрол по улиците и намалена престъпност. Ще работя за стимулиране на предприемчивите хора, на младите семейства и на всички данъкоплатци на територията на Общината.
Ние имахме мандат, управление на страха и на козунаците. Да се разделим с това! Да спрем корупцията и да управляваме прозрачно и открито – в интерес на хората, не в интерес на кмета. Да направим своите изводи и да изберем своето бъдеще не само за следващите четири години.
Вие избирате за кого да гласувате. Гласувайки днес, сме изправени пред избора, дали да продължим да бъдем управлявани по един недемократичен начин от едно корумпирано управление и от една не добре управлявана администрация. Днес, ние сме изправени пред избора между подхвърлените козунаци и свободата. Ако откажем свободата, утре няма да имаме нито хляб, нито свобода!
Предлагам ви, да живеем в по-хубав град и пътят е работа, сигурност и по - ниски данъци! И когато след 4 години, в края на мандата, сложим чертата на свършеното, ви попитам по-добре ли живеете, да ми отговорите без страх: Да, по-добре!
Време е за промяна към по-добро. Вярвам, че всеки един от нас го иска, заслужаваме го, заслужават го и деца ни!

Благо СОЛОВ
Кандидат за кмет на Община Пазарджик с № 13 в бюлетината


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 351Време за изпълнение: 0.4992 сек., 0.4250 от тях за заявки.