RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
П О К А Н А ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”


П О К А Н А
ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ
НА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА
„УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”


Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”, на основание чл. 27 от Устава на сдружението и чл.26 от ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на 19.04.2019г. от 17.30часа, в град Пазарджик, ул. „Пирдоп”№1, ЕГ „Бертолт Брехт”,

при следния дневен ред:


1. Избор на нов Управителен съвет (Съвет на настоятелите);
2. Изменение в Устава в следния смисъл:
2.1. Промяна в целите на сдружението, като чл. 9.2. от Устава придобива следната редакция:
„9.2. ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФИНАНСОВИ И МАТЕРИАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС В ЕГ “БЕРТОЛТ БРЕХТ” - ГР. ПАЗАРДЖИК И ЦЕЛЕВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФИНАСОВИТЕ СРЕДСТВА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА УЧЕБНИЦИ, УЧЕБНИ ПОСОБИЯ, КОМПЮТРИ, ТЕХНИКА, СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРИНАДЛЕЖНОСТИ, НЕОБХОДИМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС В ЕГ “БЕРТОЛТ БРЕХТ” - ГР. ПАЗАРДЖИК.

2.2. Промяна в начина на свикване на Общото събрание, като текстът на чл.30 от Устава придобива следната редакция:
«ЧЛ. 30. ПОКАНАТА Е ПИСМЕНА И СЕ ПОСТАВЯ НА МЯСТОТО ЗА ОБЯВЛЕНИЯ В СГРАДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРА УПРАВЛЕНИЕТО НА СДРУЖЕНИЕТО, НАЙ-МАЛКО ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ НАСРОЧЕНИЯ ДЕН.»
3. РАЗНИ

При липса на кворум на основание чл.31 от Устава и чл.27 от ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18.30 ч., на същото място и при същия дневен ред.

Настоящата покана за свикване на ОС се публикува в местен или национален ежедневник и е поставена на мястото за обявления, в сградата, в която се намира управлението на сдружението – град Пазарджик, ул.”Пирдоп”№1, съгласно изискванията на чл.30 от Устава на сдружението.


Председател на Съвета на настоятелите:
Надежда Божилова


 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.

@  
Концерт-спектакъл, посветен на Доброто ще представят на 29-ти май децата от трите подготвителни групи в ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик. За място на провеждане е избрана голямата сцена на  ДКТ „Константин Величков“. 90 деца от четвъртите групи и техните  учители  се подготвят повече от месец за финалната изява, с която ще приключи учебната година за бъдещите първокласници.  Началният час на концерта е 17.30 ч.
„Изминалата учебна година беше успешна и изпълнена с много постижения на децата в различни концерти и изяви.“ – обобщи  в навечерието на 24-ти май Директорът на ДГ “Калина Малина“ г-жа  Венелина Бодурова.  Представители от вторите, третите и четвъртите групи се включиха в много конкурси и инициативи и получиха награди и грамоти за участие.     
@  
   Днес в парк остров „Свобода“ се състоя тържеството, посветено на 60-годишнината от създаването на Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик. То премина под мотото: „Знание, единство, добротворство!“.
   Поздравителни адреси бяха получени от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик, както и от г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик.

 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Рядко усложнение след варицела е лекувано в МБАЛ-Пазарджик
Клиничен случай на рядко усложнение, вследствие на варицела представя в научна статия екипът на „Инфекциозно отделение” на МБАЛ-Пазарджик, с водещ автор д-р Станислав Коцев.
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2088 сек., 0.0997 от тях за заявки.