RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
П О К А Н А ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”


П О К А Н А
ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ
НА СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА
„УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”


Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ПРИ ЕГ „БЕРТОЛТ БРЕХТ” – ГР ПАЗАРДЖИК”, на основание чл. 27 от Устава на сдружението и чл.26 от ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на 19.04.2019г. от 17.30часа, в град Пазарджик, ул. „Пирдоп”№1, ЕГ „Бертолт Брехт”,

при следния дневен ред:


1. Избор на нов Управителен съвет (Съвет на настоятелите);
2. Изменение в Устава в следния смисъл:
2.1. Промяна в целите на сдружението, като чл. 9.2. от Устава придобива следната редакция:
„9.2. ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФИНАНСОВИ И МАТЕРИАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС В ЕГ “БЕРТОЛТ БРЕХТ” - ГР. ПАЗАРДЖИК И ЦЕЛЕВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФИНАСОВИТЕ СРЕДСТВА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА УЧЕБНИЦИ, УЧЕБНИ ПОСОБИЯ, КОМПЮТРИ, ТЕХНИКА, СЪОРЪЖЕНИЯ И ПРИНАДЛЕЖНОСТИ, НЕОБХОДИМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС В ЕГ “БЕРТОЛТ БРЕХТ” - ГР. ПАЗАРДЖИК.

2.2. Промяна в начина на свикване на Общото събрание, като текстът на чл.30 от Устава придобива следната редакция:
«ЧЛ. 30. ПОКАНАТА Е ПИСМЕНА И СЕ ПОСТАВЯ НА МЯСТОТО ЗА ОБЯВЛЕНИЯ В СГРАДАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРА УПРАВЛЕНИЕТО НА СДРУЖЕНИЕТО, НАЙ-МАЛКО ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ НАСРОЧЕНИЯ ДЕН.»
3. РАЗНИ

При липса на кворум на основание чл.31 от Устава и чл.27 от ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18.30 ч., на същото място и при същия дневен ред.

Настоящата покана за свикване на ОС се публикува в местен или национален ежедневник и е поставена на мястото за обявления, в сградата, в която се намира управлението на сдружението – град Пазарджик, ул.”Пирдоп”№1, съгласно изискванията на чл.30 от Устава на сдружението.


Председател на Съвета на настоятелите:
Надежда Божилова


 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
   Секретарят на   МКБППМН г-жа Бисерка Трайкова и адвокат Гергана Царска изнесоха лекция на тема "Наказателно отговорни лица и възпитателни мерки прилагани по отношение на малолетни и непълнолетни" пред   учениците от 8 в, 9 б  и 10 г, от ПМГ "Константин Величков" гр. Пазарджик.
@  
Възпитаници на ПМГ “К. Величков” се завърнаха от работна среща в гимназия в  гр. Пярну, Естония. Градът е разположен на брега на Рижкия залив, където р. Пярну се влива във все още скованото в ледове Балтийско море.
@  
На 9 януари 2019 г. членове на Социален клуб „Човеколюбие” отбелязаха 60-годишния юбилей на Захаринка Тодорова – клиент на социалната услуга. 

 
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Иновации в гинекологията: Лазерът Fotona връща здравето и самочувствието на жената
Голяма част от жените се сблъскват с редица гинекологични проблеми като парене, сухота на влагалищната лигавица, инконтиненция, свличане на вътрешните полови органи, болезнен полов акт. За съжаление, голяма част от дамите, страдащи от тези проблеми, се срамуват да говорят за тях и се боят да се обърнат към лекар. В съзнанието им лекарската помощ неизменно се свързва с хормонални терапии или оперативна намеса.
„Уни Хоспитал“ посреща новата година с пълно отделение с бебета

Всички седем новородени в отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „Уни Хоспитал“, посрещащи новата 2019 година, са в добро общо състояние. Д-р Петър Бътовски, началник на отделението сподели, че през 2018 година нивото на раждаемостта в Панагюрската болница се характеризира с устойчивост – 197 бебета, при 196 бебета през 2017 година.
Лекарите от Спешно отделение на МБАЛ „Уни Хоспитал“: Празнувайте разумно
thumb_uni_spe6no.jpgВ навечерието на Рождество Христово, лекарите от Спешно отделение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ призовават да празнуваме разумно.
Началникът му д-р Румяна Вълкова споделя, че
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.1850 сек., 0.0903 от тях за заявки.