Новина: Найден Шопов призова пазарджиклии да се събудят и да бъдат активни, ако искат промяна в своя живот и икономическата ситуация на Пазарджик
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
неделя 01 ноември 2015 - 12:32:36


Найден Шопов, Пазарджик, „Днес гласувах за едно управление, което не се основава нито на купен вот, нито на списъци, нито на страх, нито на изнудване”. Това каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов, след като упражни правото си на глас в секция № 6 в НУ „Отец Паисий”.„Община Пазарджик има нужда от нова визия за бъдещето, която преди всичко се основава на намаляване на разходите и увеличаване на  работните места в нашия край. От това произтичат и по-добрият живот, и по-доброто бъдещe”, подчерта Найден Шопов.

Той призова избирателите „да бъдат активни и да гласуват, ако  искат да направят промяна в своя живот и икономическата ситуация в Пазарджик.”

nsh011115a.jpg„На днешния първи ноември искам също да призова хората  да се събудят, да прогледнат и ако някои все още са с розови очила, да ги свалят и да погледнат реалността”, посочи още кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов. 

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.10002 )


Време за изпълнение: 0.0676 сек., 0.0086 от тях за заявки.