Новина: Мярката за неотклонение на Иван Евстатиев ще се гледа на 12-ти в Панагюрище, съдията поиска допълнителна експертиза
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
петък 05 февруари 2016 - 15:41:00


Ташкена Колчева"Делото се отложи, моят клиент е зле и предполагам, че ще е още по-зле след днес". Това заяви на излизане от Неврологичното отделение на МБАЛ Пазарджик адвокатът на Иван Евстатиев Ташкена Колчева. Тя бе съпроводена до автомобила си от дошлите в болницата стрелчани, които изказаха недоволството си, че се е заела със защитата на бившия кмет.Ташкена Колчева уточни, че въпреки че има до момента две експертизи, които заключават едно и също- че здравословното състояние на Евстатиев е лошо и той не може да лежи в ареста, съдията по делото е поискала още една експертиза и допълнително вещи лица. С възгласи "Не те ли е срам да го защитаваш" и "Нямаш ли внучка?!" стрелчани изпратиха адвокат Колчева.
Допълнителните изследвания трябва да отговорят на по-широк кръг от въпроси за здравословното състояние на Иван Евстатиев и може ли той да остане в ареста, налага ли се промяна на мярката за неотклонение, заяви прокурор Пламен Пантов. Делото е отложено за 12 февруари от 13 часа в  в Панагюрище, съобщи още той.
След отлагането на делото жителите на Стрелча, които дойдоха за гледането на мярката в болницата, се събраха под прозореца на Иван Евстатиев, скандирайки името му и го освиркваха.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.10539 )


Време за изпълнение: 0.0679 сек., 0.0086 от тях за заявки.