Новина: Васил Василев е новият треньор на ОФК „Хебър“ 2011
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
петък 13 януари 2012 - 17:11:55


След оставката на Георги Куцовски, Управителният съвет на ОФК „Хебър“ 2011 избра нов треньор на клуба. Това е досегашният помощник на Куцовски – Васил Василев. За негов асистент беше избран Спас Гигов, който ще бъде със статут на играещ треньор, съобщиха от клуба.
Първият сбор на състава ще се проведе в понеделник от 14 часа.Васил Василев е юноша на „Хебър“, където започва своята кариера. Той има щастието да е част от златното поколение на пазарджишкия футбол от 80-те години, когато отборът за няколко сезона извървява пътя от “В“ група до елита, припомня сайтът на клуба - hebarfc.com. Василев е неизменен титуляр във всички мачове от първия сезон на „Хебър“ в групата на майсторите. В последствие кариерата му преминава през пловдивските „Локомотив“ и „Ботев“. Васил Василев е в щаба на Войн Войнов като треньор на вратарите при последното участие на „Хебър“ в „А“ група. В последните две години Васко бе в щаба на разпадналия се Бенковски (Пазарджик), а след създаването на ОФК „Хебър 2011“ през миналото лято заема длъжността помощник-треньор.
През 2008 година Васил Василев е включен в идеалния отбор на „Хебър“ от феновете и футболните специалисти по случай 90-годишнината на клуба.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.1093 )


Време за изпълнение: 0.0664 сек., 0.0082 от тях за заявки.