Новина: Отложеното дело за мярката за неотклонение на Евстатиев ще се гледа днес в Пловдив
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
четвъртък 02 юни 2016 - 07:41:16


ПазарджикПловдивският окръжен съд насрочи за днес отложеното на 26 май  дело по обжалването на  определението на районния съд в Панагюрище, с което се отхвърля исканата по-лека мярка за неотклонение спрямо Иван Евстатиев. Отлагането е заради неявяването му в съдебната зала.Според пловдивския окръжен съд не може да се постанови категорично заключение, че довеждането на Евстатиев е невъзможно.

Бившият кмет на Стрелча вече бил напълно неадекватен, писа тогава кореспондентът на "24 часа" за Пловдив Радко Паунов, позовавайки се на казаното от адвокатката на подсъдимия  Ташкена Колчева пред пловдивските магистрати.

Представената от нея епикриза от психиатър, издадена на 20 май, е със заключение, че задържаният за изнасилване на 16-годишната ученичка И. Б. е в тежко депресивно разстройство. Бил в състояние на обърканост и назаинтересованост от развитието на делото.

Колчева твърди, че срещу Евстатиев се водела целенасочена война с цел физическото му унищожаване, писа още кореспондентът на столичния вестник.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.11494 )


Време за изпълнение: 0.0667 сек., 0.0086 от тях за заявки.