Новина: Семейство на дървосекач се нуждае от средства за лечението на сина им - момчето е с туморно образувание в мозъка
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
четвъртък 02 юни 2016 - 17:41:21

Казавам се Виктор Маринов и съм от град Белоградчик. На 30 години съм и имам две малки деца.Обръщам се към вас с молба за помощ. Помощ от която се нуждае 5-годишния ми син Асен.
До преди 3-4 месеца той бе жизнено, игриво и любопитно момче. Постепенно започна да губи апетит, а в последствие и желание за игри, закачки...... Оплакваше се от главоболие.


Зов за помощОтидохме на педиатър в болницата в Белоградчик. След направения преглед ни казаха, че сина ми Асен има глисти. Дадоха ми лекарства за това и ни казаха да отидем на преглед след около седмица.
За съжаление положителен ефект от лечението нямаше... Напротив, сина ми започна да повръща и по някога  да губи равновесие.
Посетихме друг педиатър в същата болница – д-р Вълчева. След прегледа тя ни каза, че детето ни се нужаде от консултация с невролог и изказа съмнение, че Асен има хидроцефалия.
Отидохме при доктор Атанасов. Той направи всички необходими изследвания, след което потвърди съмненията на д-р Вълчева, че Асен има хидроцефалия. Но това не бе всичко. Д-р Атанасов каза, че сима ми има тумор в задната част на главата. Тогава ни насочи към Университетска болница МБАЛ „Свети Иван Рилски” в София.
Там  Асен претъпя две операции. Първата - срещу хидроцефалията. След още две седмици претъпя втора -  за отстраняване на туморното образузание.
За съжаление лекарите не успяха да отстранят целя тумор – от него останаха около 3-4% в задната част на главата на Асен.
За да се излекува напъно сина ми се нуждае от ежемесечни посещения на лечебно заведение за химио- и лъчетерапия.
Аз работя като дървосекач, а жена ми отглежда малката ни дъщеря. Семейните ни доходи не са достатъчни за покриване лечението на сима ми. То възлиза на около 700 – 800 лв. месечно. 
Сигурен съм, че има добри хора, които биха могли да помогнат финансово на мен и семейството ми, в този труден за нас момент, за да осигурим ефективно лечние на малкия Асен. 
Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ  да дадем реален шанс за пъно излекуване на сина ми!
 
Номера на банковата сметка: BG07STSA93000020488789, BIC: STASABGSF. на името на майката Надя Еленкова Николова.
За контакт с нас:
Виктор Любенов Маринов - моб. 0876277656
Надя Еленков Николова – моб. 0879485246
Aдрес: град Белоградчик, ул. "Георги С. Раковски" 20
 
Благодаря Ви,
ВикторНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.11508 )


Време за изпълнение: 0.0678 сек., 0.0085 от тях за заявки.