Новина: Двама с дрога и шестима водачи - пияни или дрогирани, са задържани за денонощие
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
сряда 24 август 2016 - 11:04:52


МарихуанаДвама мъже, притежаващи дрога, както и шестима водачи, употребили наркотици, алкохол или шофиращи неправоспособни, са задържани през изминалото денонощие.


Вчера служители на РУ-Пещера извършили проверки на три леки коли паркирани в близост до гробищния парк в родопския град. Установено е , че пътуващите в автомобилите Р.Р.- 21г. от Пещера и съгражданинът му Р.Д. съхраняват в себе си общо 6 пакетчета – тип писмо, съдържащи кафяво прахообразно вещество. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Шофьорите на трите возила Т.Р.-24г., Р.К.-33г.  и Р.Д.- 33г. били изпробвани на употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите за наркотици на всичките се оказали положителни.
Малко след полунощ на улица в септемврийското село Карабунар автопатрул спрял за проверка „Фолксваген”. Водачът П.К.- 47г. от същото село бил тестван с дрегер, като уредът отчел 2.15 промила концентрация на алкохол. Двама неправоспособни шофьори са хванати от велинградски и панагюрски полицаи. А.К.-18г. от Стрелча и Д.Д.- 27г. от Бургас били засечени да управляват мотоциклет и лека кола в срока на наложени им административни наказания по Закона за движение по пътищата. Шестимата водачи и двамата мъже, притежаващи дрога, са задържани в арестите на полицейските управления в региона. По случаите са образувани полицейски производства.  Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.12109 )


Време за изпълнение: 0.0467 сек., 0.0078 от тях за заявки.