Новина: Тази нощ са изтеглени два камиона, закъсали на пътя Батак-Доспат. Снеговалежът във високите части на региона е интензивен
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
вторник 29 ноември 2016 - 09:06:01


ПещераОт Пресцентъра на  ОДМВР-Пазарджик съобщават, че са предприети мерки за извършване на снегопочистване по пътната мрежа и контрол над фирмите, извършващи това. Допълнително полицейски екипи ще бъдат разположени на възловите пътни артерии в региона. Снеговалежът на територията на област Пазарджик  още от снощи е особено интензивен във високите части.

На този етап няма затворени пътни отсечки. От АПИ има въведено ограничение за движение на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета по път II-37 Батак-Доспат и път III-842 Белово - Юндола.

Тази нощ екипите на РУ-Пещера и РСПБЗН-Батак са се отзовали на два сигнала за закъсали товарни автомобили на пътя Батак-Доспат, които след намесата са изтеглени и не пречат на движението.

От полицията апелират водачите да шофират с повишено внимание, с технически изправни и оборудвани за зимните условия моторни превозни средства. В населените места скоростта да бъде много под максимално допустимата, за да се избегнат инциденти с пешеходци.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.12789 )


Време за изпълнение: 0.0643 сек., 0.0065 от тях за заявки.