Новина: Специален приз за Николай Вълканов от турнира за Купа България по стрелба, отборът на ОДМВР-Пазарджик е трети
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
петък 16 декември 2016 - 12:17:04


ПазарджикВ комплексното класиране на турнира за Купа България по стрелба отборът на ОДМВР-Пазарджик  отново зае престижно място, съобщи говорителят на дирекцията Мирослав Стоянов. 
С показаните резултати и при мъжете, и при жените пазарджиклии се класираха на трето място сред 20 отбора от цялата страна. Турнирът  се проведе  от 12 до 15 декември в Смолян. Надпреварата е организирана от Спортната асоциация на МВР, а домакин е Областната дирекция на МВР в родопския град.

 Пазарджишкият екип беше представен от капитана Цанко Близнаков, Виктор Руков, Цветан Колев, Анелия Гидикова и Блага Крайчева-Улева. Като индивидуални състезатели участие взеха служителите Цветелин Риков, Пламен Сеферинкин и Илиян Пейчински.

В комплексното класиране пазарджишките полицаи заеха място в призовата тройка, а резултатите на мъжете и жените бяха записани съответно в 30-те и 20-те най-добри резултата по динамична стрелба.

ПазарджикСпециален приз за особен принос в стрелковата подготовка на служителите от МВР получи Николай Вълканов. Той е дългогодишен началник на служба „Въоръжение” при Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Оръжейникът заедно с капитана на отбора Цанко Близнаков са неуморими и всеотдайни в изграждането и развитието на полицейския отбор по стрелба в Пазарджик.

Ръководството на ОДМВР-Пазарджик изказва благодарност към всички членове на отбора, като им пожелава весели коледни и новогодишни празници. 
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.12885 )


Време за изпълнение: 0.0687 сек., 0.0099 от тях за заявки.