Новина: Участието на "Реформаторски блок - Глас народен" в следващото НС е гаранция за дясно-центристко управление, заявиха кандидат-депутатите от коалицията на заключителната си среща
(Категория: Избори 2017)
Публикувано от pamedia
четвъртък 23 март 2017 - 10:31:38


ПазарджикСъзнателно оставихме Пазарджик за най-накрая, защото е най-голямата община и защото нашите симпатизанти тук са най-много отцялата област. Така водачът на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" Бойка Маринска обяви началото на заключителната среща на кандидатите за народни представители от коалицията в Пазарджишка област. Тя представи всеки един от тях, като подчертата, че са единствената политическа сила, извън ГЕРБ и  БСП, която е с пълна листа от 18 кандидати. Всички те и техни симпатизанти, преди да влязат в хотел "Хебър" изписаха с телата си номерът на бюлетината -21, и пуснаха сини и бели балони със същия номер. Блокът има реални шансове за влизане в парламента, ето защо, обяснявайте на всички, че няма смисъл да гласуват за други малки десни партии, защото гласът им ще отиде  за ГЕРБ и БСП. Това призова в Конферентната зала симпатизантите на коалицията Бойка Моаринска, като се позава на последните социологически проучвания, отреждайки на  "Реформаторски блок - Глас народен" от 5,1 до 6,6%.
Очакванията ни са, че ще имаме 16-17 народни представители, което е сериозно представителство в Народното събрание. И няма да има друга коалиция, която така категорично да бъде  десен обединителене център. Това заяви Маринска и направи преглед на работата си като депутат през  мандата на 43-о НС. Тя посочи, че няма друг народен представител от региона, койъто е правил отчети на всеки 6 месеца. Четирите собствени законопроекта, станали закони, открои в работата си Бойка Маринска, включително и готовия, стигнал до комисиите законопроект за доброволчеството."Така  че, аз не смятам , че съм си загубила вречмето в това Народно събрание, а с последния  законопроект ще започне работата ми веднага в 44-о НС , Пазарджикако бъда избрана", декларира водачът на листата.

От нас не сте чули и няма да чуете празни приказки. За да се увеличават доходите и заплатите, трябва икономически растеж, посочи Бойка Маринска и обясни, че Реформаторският блок в предишното Народно събрание е бил "камъчето в обувката на ГЕРБ", като постоянно е притискал и настоявал да се случват необходимите реформаторски действия и дейности.Необходим е постоянен натиск, какъвто само Реформаторският блок може да осъществява, заяви Маринска."Аз съм оптимист, оптимист съм бил винаги - в тази кампания проведохме десетки срещи, стотици разговори, и продължавам да мисля, че следващото правителство на България ще бъде дясноцентристко", сподели вторият в листата Димитър Петков. Защото сме длъжни да продължим пътя на по-тясна интеграция с ЕС, по-тясна интеграция с НАТо, да продължим европейския път на страната и нейното развитие. Ние имаме ясна визия и държим на нея, заяви Петков.Програмата на реформаторите е реалистична и изпълнима - 4,5% от БВП, 2 % - за отбрана , 1% -  за култура  и т. н. Необходимо е да се приеме антикоруционното закандателство, да се довърши реформата в правосъдната система.Убеден съм, че Реформаторският блок ще има успех, но трябва всички ние да го постигнем, защото не става само с вяра, трябва и работа, призова Димитър Петков.

Тодор Джамбов,  като човек от образованието отбеляза, че всички, работещи в сферата очакват и се надяват да има ръст в заплащането, а това може да стане с коефициентот БВП, определ за образование. "РБ предлага парите за образование да бъдат увеличени от 3,6 на 4,5% от БВП, което е 1 млрд лв. близо", конкретизира позицията на блока по отношение на образованието третият в листата.

Днес се изправяме пред вас, за да се убедите, че сме преди всичко нормални хора - като всички вас, но искащи вашето доверие и подкрепа, за да допринесем  за една по-добра България.Необходими са промени и в здравеопазването , и в образованието, и в правосъдната система.Необходимо е подмомагане на българското производство, на малките и средни предприятия. Ние сме за намаляване на данъчната тежест. Не решим ли тези проблеми, ще продължим да тъпчем на едно място. Затова ние поемаме нашата отговорност, затова гласувайте  с номер 21 в бюлетината, призова адвокат Чавдар Чавдаров.

rb220317_3.jpgСпоред мен, най-важно е след 26 март България да има дясно-центристко правителство, а такова ще има , ако десните сили се консолидират и спечелят вота. Затова аз ви призовавам да гласувате за Реформаторския блок, за съжаление другите - Нова Република и "Да България" нямат шансове за влизане в Народното събрание. И единственият шанс България да има такова правителство, е "Реформаторски блок - Глас народен".Това каза общинският председател на СДС Малина Златева и призова да се гласува с №21 в бюлетината, защото така ще бъде намалено и влиянието на купения вот.
 
В заключение Бойка Маринска поясни, че купеният вот е сделка, която сваля отговорностите от бъдещите избранници. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.13589 )


Време за изпълнение: 0.0484 сек., 0.0061 от тях за заявки.