Новина: Над 600 полицейски служители дежурят в изборния ден в област Пазарджик
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
неделя 26 март 2017 - 10:13:29


 ПазарджикНад 600 полицейски служители на ангажирани в охраната на парламентарните избори днес, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Предвидени са екипи за реагиране на сигнали за нередности или престъпления свързани з избирателните права на гражданите. Полицейските служители охраняват секциите извън местата за гласуване и няма да допускат в изборните помещения лица, носещи оръжие или във видимо нетрезво или неадекватно състояние. Служителите на звената от ОДМВР-Пазарджик са в непрекъснат контакт с Районната изирателна комисия, прокуратурата, областната и общинските администрации. 
    Сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик е създал организация с цел съдействие на гражданите от областта да упражнят правото си на глас в деня на изборите за Народно събрание.

Гражданите могат да подават искания за издаване на удостоверения в сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик и районните управления в Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище днес от 08.30ч. до 19.00 ч. От 21 март до момента са издадени общо 41 удостоверения за гласуване на граждани.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.13609 )


Време за изпълнение: 0.0660 сек., 0.0083 от тях за заявки.