Новина: Конкурс на тема "Очите, които не мога да забравя" обяви Асоциацията на професионалистите по здравни грижи
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
вторник 04 април 2017 - 12:41:12


Ижекция    Във връзка със 7 април - Световен ден на здравето, 5 май - Международен ден на акушерката и 12 май - Международен ден на сестринството, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи обявява през месец април конкурс за есе на тема "Очите, които не мога да забравя".    Пациенти имат възможност да споделят своите емоции и гледна точка за грижите и помощта, които са получили от  професионалисти по здравни грижи - медицински сестри, акушерки, фелдшери, медицински и рентгенови лаборанти, рехабилитатори, ортопедични техници.
 
    БАПЗГ иска да даде трибуна на хора, които са получили висококомпетентна медицинска грижа и топло човешко отношение във важен за тях момент. Важно е обществото да знае за тези медицински специалисти, които изпълняват с висок професионализъм, всеотдайност и любов своята професия, но не попадат в прожекторите на медиите и общественото внимание. Асоциацията иска да даде трибуна на добрите примери и практики в българското здравеопазване.

    Есетата трябва да се изпратят най-късно до 30 април 2017 г. на имейла на Регионална колегия на БАПЗГ – Пазарджик,   pz_nursing.bg©abv.bg .

    Необходимо е авторите да напишат двете си имена, града, в който живеят и телефон за връзка.

    Най-хубавите есета ще бъдат публикувани в електронния бюлетин на БАПЗГ.   Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.13682 )


Време за изпълнение: 0.0671 сек., 0.0088 от тях за заявки.