Новина: Ден на кариерата в ПГСА – Пазарджик
(Категория: Образование)
Публикувано от pamedia
четвъртък 27 април 2017 - 17:45:48


ПГСА Пазарджик

В ПГСА – Пазарджик днес се проведе Ден на кариерата. Инициативата се реализира по проекта „Система за кариерно ориентиране в училищното образование” и премина под надслова „Моята мечтана професия“.Събитието събра много гости и възпитаници на гимназията. Присъстваха представители на висши учебни заведения в страната. Седмокласници и осмокласници от различни училища имаха възможност да се включат в проявата, подкрепена от Център за кариерно ориентиране – град Пазарджик, да разгледат класните стаи, компютърните кабинети, конферентната зала, училищната библиотека, работилниците.

Инж. Петя Иванова – директор на гимназията, поздрави присъстващите и им пожела успехи в професионално отношение.

По време на „Ден на кариерата“ бяха наблюдавани демонстрации на гимназисти от специалностите „Геодезия“, „Електрически инсталации“ и „Сухо строителство“. Учениците с интерес се включиха в творческото ателие, в което създадоха кули от спагети.

ПГСА Пазарджик

   Впечатляващ поздрав отправиха младите хора от Представителен детско-юношески фолклорен ансамбъл „Елица”. Негов главен художествен ръководител и хореограф е г-жа Маргарита Караджова. Много ученици от гимназията получиха грамоти и награди за своите есета, снимки, постери и рисунки, с които участваха в традиционния за училището конкурс „Аз мога повече“.

Гости на Деня на кариерата в ПГСА бяха  инж. Евтим Янев – общински съветник и член на УС на КСБ - Пазарджик, председател на Сдружението на предприемачите, г-жа Пенка Нанева – старши експерт в РУО – град Пазарджик, г-жа Катя Михайлова – главен счетоводител в РУО – Пазарджик, инж. Тодор Калоянов – председател на Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, проф. д-р инж. Иван Марков – ректор на УАСГ. Всички те насърчиха присъстващите, пожелаха им здраве и успехи в избора на професия.

ПГСА Пазарджик


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.13860 )


Време за изпълнение: 0.0693 сек., 0.0108 от тях за заявки.