Новина: С входна арка ще е стадион "Г. Бенковски", ремонтът започна
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
четвъртък 20 юли 2017 - 13:51:34


Пазарджик

След 25 години само с козметични промени, дойде времето за основен ремонт на пазарджишкия стадион "Бенковски". Кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви преди дни, че ще се ремонтират съблекалните, приемната и сервизните помещения, оградата и тунелът, а догодина - трибуните. Проверка на PA media на място завари там строителна бригада на пазарджишката фирма "Металика"."Започнахме с подмяна на покрива на съблекалнята. Предстои изграждане на входна арка, ще има и нов тунел. Предстои ремонт на официалната трибуна, както и на трибуната за резервни състезатели, ще има и нови огради, а до момента сме направили 10 нови футболни врати", съобщи Роман Цветков, управител на Металика.

Ремонтът на трибуните за зрителите е предвиден за догодина. "Нека първо отборът се постарае да върне зрителите на стадиона", пошегува се кметът Тодор Попов.

За ремонта на съблекалните строителният материал е осигурен от Община Пазарджик, а трудът ще е безвъзмездно дарен от "Металика". Голяма част и от останалите строителни дейности ще бъдат реализирани на този принцип, сподели Роман Цветков. Той е сред спонсорите на клуба още от възстановяването на отбора на "Хебър". Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.14427 )


Време за изпълнение: 0.0686 сек., 0.0086 от тях за заявки.