Новина: РАИС ще участва на световното изложение ЕМО в Хановер с три нови разработки на свои машини
(Категория: Икономика)
Публикувано от pamedia
сряда 09 август 2017 - 11:58:10


РАИС Пазарджик

Пазарджишкото машиностроително предприятие РАИС ще покаже на своя  щанд на най-голямото световно изложение по металообработване ЕМО - Хановер, три свои машини: двушпинделен струг с допълнителна Y ос, петосен вертикален обработващ център и компактен двуосен CNC струг. Тази година изложението в Хановер ще се проведе от  18 до 23 септември. Участие в него са заявили над 2000 фирми от 45 държави. Изложителите от Европа са над 1400, съобщиха организаторите.
Общо 4 са българските компании, които ще участват в ЕМО 2017. Освен "РАИС" своята продукция на самостоятелни щандове ще представят още "ВСК Кентавър – ИЗ Динамика" – Дряново, "ЗММ – България холдинг" и "10Х" – София.

Трите машини, които "РАИС" ще покаже са сред най-новите им разработки.  На щанда ще бъде демонстрирана работата на многофункционален струго-фрезови център, който дава възможност за обработка на сложни ротационни детайли с фрезови повърхнини по тях. Машината позволява да се постави ротационен детайл със сложна форма на основния шпиндел, да се обработи от едната страна, след което да се поеме от втория шпиндел и окончателно да се обработи с  втория супорт, обясни инж. Нишан Бъздигян, управител на "РАИС".

Втората машина, която ще бъде показана на ЕМО е вертикален обработващ център, специално проектиран за производство на детайли със сложни повърхнини, с въртящата се наклоняема маса.

Третата машина, с която РАИС ще участва на световното изложение в Хановер е изключително компактен двуосен CNC струг, предназначен за обработка на дребни детайли серийно производство. Предлага се и снабден с автоматична станция за зареждане и освобождаване на готовия детайл.

Машините на РАИС ще могат да се видят в палата № 13, щанд Е14 по време на изложението ЕМО в Хановер от 18 до 23 септември 2017 год.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.14529 )


Време за изпълнение: 0.0467 сек., 0.0051 от тях за заявки.