Новина: Областният управител Стефан Мирев отправи поздрав към учители, ученици и родители по повод първия учебен ден
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
петък 15 септември 2017 - 09:19:29Стефан Мирев
Областният управител Стефан Мирев ще открие новата учебна година в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт гр. Пазарджик. Стефан Мирев изпрати поздравителни адреси до 117-те училища на територията на област Пазарджик. В поздравителния адрес се казва:УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
За мен е чест да Ви приветствам по повод началото на новата учебна 2017/2018 година. Един вълнуващ и незабравим момент за  всички учители, ученици и родители, защото 15 септември е крачката, която всеки от нас е предприел с вяра и надежда за по-добър живот.
Днес пред Вас се отварят нови, непознати хоризонти, независимо дали прекрачвате училищния праг за първи път или за поредна година. Бъдете смели, дръзновени, упорити, вървейки по най-ценния път – пътят на просвещението, на знанието и мъдростта.
Пожелавам Ви да търсите и откривате предизвикателствата всеки ден и час, да бъдете удовлетворени от постиженията си в училище като учители и ученици. На всички желая много здраве, сили и търпение на учителите и родителите, нови знания на учениците!
Нека бъдат благословени усилията за развитие на българското образование и съхраняване на родното училище!
На добър час през новата учебна година!
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.14731 )


Време за изпълнение: 0.0779 сек., 0.0088 от тях за заявки.