Новина: Баща уби сина си в Добровница
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
понеделник 25 септември 2017 - 11:18:00


ПазарджикИзвършител на тежко криминално престъпление е задържан след усърдна работа на служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Вчера рано сутринта в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за намерен труп на мъж в къща, намираща се в пазарджишкото село Добровница. На място пристигнали незабавно автопатрули и дежурна група от РУ-Пазарджик, която под ръководството на разследващ полицай извършила оглед на мястото. Установено било, че трупът е на 54-годишния И.П., който живеел в къщата заедно с възрастните си родители.

При първоначалния оглед в присъствието на съдебен лекар и последвалата аутопсия било изяснено, че мъжът е починал в резултат на множество наранявания в областта на главата. Веднага бил сформиран екип за работа по умишлено убийство, за случая е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

 След проведени оперативни и процесуални действия не след дълго органите на реда установили извършителя на тежкото криминално престъпление. Оказало се, че това е бащата на жертвата Х.П.- 77г. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик, открито и иззето е и оръжието на престъплението. Работата по случая продължава под наблюдение на прокурор.    
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.14810 )


Време за изпълнение: 0.0695 сек., 0.0088 от тях за заявки.