Новина: Агонцев е привлечен за разпределител на "Хебър" след настоятелни преговори, утре излиза срещу "Миньор" в зала "В. Левски"
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
петък 15 декември 2017 - 16:19:44


Пазарджик


След настоятелни преговори разпределителят Любомир Агонцев днес подписа с  ВК "Хебър", съобщиха от ръководството на клуба. Той идва на мястото на сърбина Стефанович, който бе освободен миналата седмица по взаимно съгласие след загубата на "Хебър" от "Пирин" Разлог и гневната реакция на кмета Тодор Попов.

Агонцев е бивш национален състезател. Юноша на "Марек" с богат състезателен опит - играл е в Казанлък, Франция, Монтана, Тетевен. Постигнато е съгласие и с Монтана и с Тетевен и утре ще е на разположение на Атанас Петров.

Цялото ръководство на "Хебър" му пожелава много успехи и радостни моменти с фланелката на отбора.

"Хебър" приема  "Миньор" Перник в среща от 12 кръг на волейболното първенство.  Началото на двубоя  утре в спортна зала "В. Левски" е от 18:30 часа. Гостите са на 10-о място със 7 точки, а "Хебър" е пети с 18. Първата среща на пазарджишките волейболисти в Суперлигата бе в Перник, където постигнаха победа с категоричното 3:0 гейма срещу "Миньор".

Пазарджик

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.15292 )


Време за изпълнение: 0.0448 сек., 0.0057 от тях за заявки.