Новина: Възможностите за микрокредитиране бяха представени на срещата „Предприемачи в действие“
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
петък 30 март 2018 - 15:35:33

 
Пазарджик


По-рано днес в зала "Архитектурен съвет" в сградата на общинска администрация Областен информационен център – Пазарджик организира информационна среща на тема „Предприемачи в действие“.

Лично Димитър Черкезов, ръководител звено „Оперативни програми“ във Фонд на фондовете и Георги Берсковски, изпълнителен директор на „Микрофонд АД“  представи възможностите за микрокредитиране със споделен риск пред пазарджишката аудитория. Като лектори  се включиха и Радослав Пешалов, управител на информационния център в Пазарджик и Радина Пенкова – експерт „Комуникация, информация и логистика“ в ОИЦ – Пазарджик.

Аудиторията се запозна с финансовия инструмент за микрокредитиране със споделен риск по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, предстоящите финансови инструменти по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, както и възможности за финансиране на проекти по процедура „Насърчаване на предприемачеството“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ по Програмата за развитие на селските райони.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.15993 )


Време за изпълнение: 0.0548 сек., 0.0059 от тях за заявки.