Новина: В Спортното ще завършват с професия „Помощник-треньор“. Започна приемът на документи
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
вторник 22 май 2018 - 16:10:44

Спортно училище Пазарджик

Спортното училище град Пазарджик започна прием на документи за новата учебна година. Новото тази година е, че от VIII клас учениците започват обучение в професионално направление „Помощник-треньор“, което им дава допълнителна перспектива за реализация след завършване на гимназиален етап. 


Спортно училище Пазарджик

През 2018/2019 година учебното заведение разширява спортните дейности и учениците ще се обучават в дисциплините ВОЛЕЙБОЛ, ДЖУДО, БОКС, МОДЕРЕН ПЕТОБОЙ, БАДМИНТОН, ПЛУВАНЕ, ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА, ФУТБОЛ, ТЕНИС НА КОРТ, КИКБОКС, ЛЕКА АТЛЕТИКА, КОЛОЕЗДЕНЕ, КАРАТЕ И БАСКЕТБОЛ.

Приемът на документи ще продължи до 20 юни 2018г.

За следващата учебна година Спортно училище град Пазарджик ще приема ученици в V, VI, VII и VIII клас.

Учениците могат да кандидатстват по един или два вида спорт, като за целта ще преминат през изпити за проверка на способностите по вида спорт, които ще се състоят в два последователни дни в периода  21 до 30 юни – по предварително изготвен график.

Подробна информация за необходимите документи и изискванията кандидатите ще намерят на сайта на училището  http://www.sportnopz.com или в учебното заведение, което се намира на бул. „Христо Ботев“№38, ет. 1. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.16289 )


Време за изпълнение: 0.0685 сек., 0.0098 от тях за заявки.