Новина: Дилър на наркотици е арестуван в сряда след дълга и упорита работа на полицейски екипи
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
четвъртък 10 януари 2019 - 12:35:02

 
Пазарджик


Дилър на наркотициq, организирал разпространение на територията на областния град, е задържан от служители на сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик.
След дълга и упорита работа екипи на сектора пристъпили към реализация във вторник и сряда. При проверка в гаражно помещение, ползвано от криминално проявения С.Т.- на 23 години от Пазарджик, били открити около 31 грама суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Последвало претърсване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали на близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин.
Полицаите извършили проверка в офис на куриерска фирма в областния град. Там те открили пратка, предназначена за С.Т. Вътре имало почти 210 грама зелена листна маса, която реагирала положително на синтетичен канабиноид. Така първоначално събраните данни на криминалистите се потвърдили напълно.
В хода на разследването било устовено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Той е задържан първоначално за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. В послевдствие срокът на задържане е удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.17315 )


Време за изпълнение: 0.0677 сек., 0.0087 от тях за заявки.