Новина: Пълен комплект медали за джудистите от Спортното на турнира в Солун
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
понеделник 22 април 2019 - 18:21:15

  
Солун


Поредно достойно представяне на пазарджишките джудисти на международно състезание. На проведения в Солун международен турнир в конкуренция с участници от 20 държави представителите на Спортното училище постигнаха убедителни победи. 
Андрей Ганчев /кат. 42 кг./ и Стоян Гушков /кат. 46 кг/, които без затруднение победиха своите съперници, напълно заслужено се изкачиха на първо място на стълбицата и се окичиха със златните медали.
Втори в своята категория стана Емил Вълчев, а трето място и бронзови медали завоюваха Маринела Янева /кат. до 48 кг./, Станимир Томов, Георги Дамянов и Звезделин Илиев /кат. до 73 кг/.
Мариян Палев, който е ученик в 8клас в Спортното училище и който се състезава вече в групата на мъжете, се класира пети. На състезание от такъв висок ранг и в такава възрастова група това е много добро постижение, коментираха треньорите Величко Серев и Виден Василев.
Следващото голямо изпитание за джудистите на Спортното училище ще бъде след броени дни – на 4 и 5 май те ще трябва да разпределят силите си за две участия – Международните турнири, които се провеждат в Самоков и Хасково.
Школата на джудистите ни става все по-силна и вдъхва надежда, че ще изградим бъдещи шампиони – това коментира директорът на Спортното училище Георги Георгиев след поредното успешно представяне на международно състезание. 
Солун

  .Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.17818 )


Време за изпълнение: 0.0681 сек., 0.0090 от тях за заявки.