Новина: „Уни Хоспитал“ - с отличия в категориите „Медицински инвестиции“ и „Специална награда на пациентите“
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
понеделник 13 май 2019 - 17:23:27

  
   Панагюрище


С две награди  - „Медицински инвестиции“ и „Специална награда на пациентите“ за д-р Захари Захариев, началник на отделението по лъчелечение, бе отличен екипът на МБАЛ „Уни Хоспитал“ в петото издание на Националните медицински награди `2019. Церемонията по награждаването се състоя в столичния хотел Маринела на 10 май.
При приемане наградата за инвестиции изпълнителният директор на „Асарел Панагюрище Здраве“ АД д-р Явор Дренски сподели, че отличието не е случайно – то е пример за успешно и ползотворно публично-частно партньорство между Община Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД и десетки медици от региона. „Уни Хоспитал“ е дълбоко социален проект за улесняване достъпа на пациентите до качествена медицинска помощ не само в региона, но и от цялата страна. Инвеститорът си поставя амбициозната задача да инвестира не само в модерна апаратура и оборудване, но и в най-ценното – медицинските екипи, допълни още д-р Дренски.
Управителят на лечебното заведение д-р Красимира Чачова-Ранчева благодари и подчерта, че наградите за „Уни Хоспитал“ са признание за всички лекари от болницата в Панагюрище.
Призовете са признание за хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на здравеопазването.
На Националните медицински награди `2016 МБАЛ „Уни Хоспитал“ получи наградата в категория „Медицински иновации“.
        
               Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.17931 )


Време за изпълнение: 0.0646 сек., 0.0075 от тях за заявки.