Новина: Народните представители от ГЕРБ-Пазарджик присъстваха на първа копка на реконструкцията на стадион „Георги Бенковски“
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
сряда 05 юни 2019 - 16:44:15

Пазарджик


Народните представители Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Десислава Костадинова от ГЕРБ, както и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов бяха сред почетните гости на старта на реконструкцията на градския стадион на Пазарджик. Обектът ще се финансира със средства, отпуснати от правителството в края на 2018 година. Предвидено е строителството да стане на два етапа. През първия ще бъде изградена централна трибуна в сектор „А“ с козирка, поливна система и ще бъде рекултивиран футболният терен, всичко за 838 104,00 лв. с ДДС. По време на втория етап ще бъдат изградени  трибуни, странично на централната, на обща стойност 718 512,00 лв.  с ДДС. На церемонията присъства министър Красен Кралев.
Стадион  „Георги Бенковски“  е изграден през 80-те години на миналия век. Стадионът разполага с писта за лекоатлетически бягания и футболен терен с естествена тревна настилка. Теренът има дренажна и поливна система, които са в лошо състояние. Сградата към стадиона бе ремонтирана скоро.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.18091 )


Време за изпълнение: 0.0696 сек., 0.0091 от тях за заявки.