Новина: Джудистите от Спортното училище и „Кодокан“ – на първите места в международния турнир в Пазарджик
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
вторник 18 юни 2019 - 12:55:03

Кодокан

Джудистите от СК „Кодокан” и Спортното училище са победители в международния турнир в Пазарджик, участие в който взеха 29 клуба, 368 състезатели и участници от България, Русия, Гърция. Турнирът се проведе на 15 юни и в него се включиха 46 деца от Пазарджик. В отборното класиране заслужено на първо място се класираха домакините от "Кодокан", на второ място остана отборът по джудо на град Хасково и на трето отборът на "Шампион" от град София.


Кодокан

Турнирът беше открит от кмета на Пазарджик Тодор Попов и президента на БФ „Джудо“ Румен Стоилов. От Българската федерация по джудо го определиха като един от най-силните турнири, които се провеждат в страната.

Ето и медалистите от Спортно училище град Пазарджик и СК “Кодокан”:

При най-малките – набор 2012 Адрияна Арнаудова се класира втора и спечели сребърното отличие, а Адриян Сербезов и Никола Стоилов се окичиха с бронзовите медали
Във възрастовата група на родените 2010 -2011г. джудистите ни успяха да завоюват три трети места  на Денислав Медаров, Алекс Болчев и Камелия Бочева.

Най-много медали в индивидуалната надпревара спечелиха джудистите във възрастова група 2007-2009г. :
Първо място и златни медали спечелиха Георги Дамянов, Андрей Ганчев, Стилян Гушков, Никола Марков и Маринела Янева.
Втори в класирането и сребърни медали взеха Васил Величков, Цветомир Вълков Станимир Тонов и Моника Шопова.
Трети се класираха Александър Терзиев и Пролет Тончева.

При най-големите - 2005-2006г. златните медали отидоха при Васко Бончев, Емил Вълчев,  Красимир Костурков и Красимира Кендерова. Сребро спечели Любомир Грозданов, а бронзови медали получиха Димитър Спасов, Станислав Николов и  Михаела Станоева.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.18168 )


Време за изпълнение: 0.0465 сек., 0.0055 от тях за заявки.