Новина: Джудистите на Спортното отново с престижни отличия
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
понеделник 14 октомври 2019 - 16:23:12

Пазарджик


        Две републикански състезания – в Сливен и Габрово, привлякоха внимание на джудистите през почивните дни, а СК „Кодокан“ и Спортното училище се представиха отлично и на двете.
    На републиканското в Сливен участваха 6 деца, водени от треньора Величко Серев. И отново показаха отличната си подготовка, печелейки 2 първи, 1 второ, 1 трето и 2 пети места в класирането.
    Със златото се икичиха Денислав Медаров в кат. 34 кг и Цветомир Вълков в кат. 46кг. Сребърен медал спечели Александър Златанов в кат. 27 кг, а бронз – Николай Златанов – кат. 30 кг.
    Втората група на СК „Кодокан“ с треньор Виден Василев се завърна от Габрово със злато на седмокласника от Спортното училище Красимир Костурков – кат. 60 кг и Красимир Кендеров – кат. 52 кг. Второ място и сребърни медали спечелиха Ангел Славков - кат. +66кг, който е ученик в девети клас на Спортното училище, и Радина Сербезова – кат. до 63кг, ученичка в осми клас.
    Всяко състезание е опит, който е безценен за младите ни състезатели, коментираха треньорите. Те подготвят усилено джудистите за следващото предизвикателство, което ще се състои през почивните дни в Стара Загора.

Пазарджик

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.18759 )


Време за изпълнение: 0.0685 сек., 0.0092 от тях за заявки.