Новина: Благодарност за професионализма, смелостта и безстрашието заслужиха пазарджишките пожарникари
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
четвъртък 07 ноември 2019 - 11:04:25

pojarna19.jpg

Поредно признание за високия професионализъм на пазарджишките пожарникари е писмото, изпратено от художника Петър Бажлеков до ПА медия. То е по повод пожар, възникнал на 29 октомври в индустриалната зона на с. Драгор, където е производствената база на художника.„Впечатляващи са професионализмът, смелостта и безстрашието, с които огнеборците действаха при изпълнение на своите задължения.  В тежък и опасен момент ние видяхме как непознати за нас хора самоотвержено изпълнят служебния си дълг, за да защитят имуществото ни“, се казва в писмото до директора на Пожарна безопасност и защита на населението – Пазарджик, комисар Ангел Дудов. ПА медия публикува цялото писмо с благодарност от Петър Бажлеков и семейстовото му към дежурния екип пожарникари:

 
                          БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО


           Уважаеми комисар Дудов,

   От мое име и от името на моите колеги и на семейството ми моля да приемете най-искрената ми благодарност към Вас и дежурния екип, който се отзова на нашия сигнал и предотврати  пожар в производствената база на „Дезарт“ ЕООД, намираща се в с. Драгор, Индустриална зона, на 29 октомври 2019 г.
  Впечатляващи са професионализмът, смелостта и безстрашието, с които огнеборците действаха при изпълнение на своите задължения.  В тежък и опасен момент ние видяхме как непознати за нас хора самоотвержено изпълнят служебния си дълг, за да защитят имуществото ни.
  Изказваме нашата сърдечна благодарност към огнеборците и желаем на всички Ви да бъдете здрави и щастливи и да имате по-малко професионални предизвикателства!

  С уважение,
  Петър Бажлеков
  07.11.2019 г.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.18931 )


Време за изпълнение: 0.0660 сек., 0.0083 от тях за заявки.