Новина: Джудистите на „Кодокан“ станаха първи на международен турнир в Сърбия
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
сряда 11 декември 2019 - 12:05:10

kodokan191211.jpg

    Пет медала и купата за първо място в отборното класиране спечелиха джудистите на СК“Кодокан“ и Спортното училище от международен турнир, който се проведе в град Бор, Сърбия. В него участие взеха 39 отбора от 6 държави. Пазарджишкият клуб „Кодокан“ участва с петима състезатели – ученици в Спортното училище. В оспорваните битки нашите джудисти спечелиха пълен комплект медали, съобщиха от клуба.
    На най-високата стълбица се изкачиха Любомир Грозданов /кат. 46кг/ и Звезделин Илиев /кат.73кг/ и съвсем заслужено се окичиха със златните медали. Второ място и сребърен медал завоюва Емил Вълчев/кат.60кг/, а бронзовото отличие отиде при Димитър Куртаков /кат.66кг/.

    В отборното класиране представителите на „Кодокан“ изпревариха всички участници.
    Състезанието в Сърбия е последното за сезона. Сега момчетата и момичетата от „Кодокан“ и Спортното училище започват сериозна подготовка за предстоящото през февруари Републиканско първенство по джудо, съобщиха от треньорския щаб на клуба. Треньорите Величко Серев и Виден Василев и директорът на Спортното училище Георги Георгиев благодариха на всички състезатели за отличните постижения през сезона.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.19069 )


Време за изпълнение: 0.0914 сек., 0.0089 от тях за заявки.