Новина: Представители на структурите на ГЕРБ в област Пазарджик участваха в честванията на 3 март
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
вторник 03 март 2020 - 12:47:40

Пазарджик


Представители на структурите на ГЕРБ в област Пазарджик се включиха в тържественото отбелязване на 142-та година от Освобождението на България.
Стотици жители на областния център се събраха на пл. „Константин Величков“, за да наблюдават ритуала по издигане на националния флаг и празничния концерт. На вдигането на националния трибагреник присъстваха в Пазарджик общинският ръководител Илиян Вулянов, общинските съветници Гинче Караминова и Борис Димитров, представители на „Жени“ и „Младежи“ ГЕРБ. Народният представител от Десислава Тодорова поднесе цветя пред паметника на Всил Левски на едноименния площад в центъра на Пазарджик. Преди официалната церемония бяха поднесени цветя пред паметниците на участниците в национално-освободителните борби, а в църквата „Света Богородица” Константийският епископ Яков отслужи молебен за здраве и благополучие на българския народ.
В Батак Общинската структура на ГЕРБ почете паметта на Баташките Великомъченици, като поднесе цветя в църквата костница ''Света Неделя”.
ПазарджикПазарджикПазарджикПазарджикПазарджик

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.19498 )


Време за изпълнение: 0.0674 сек., 0.0071 от тях за заявки.