Новина: Ще проверяват и пътуващите в междуселищните автобуси за попълнени декларации
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
неделя 22 март 2020 - 13:01:16

пазарджик


Продължава изпълнението на наложените мерки за предотвратяване на разпространението на коронавируса, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.  
   
На входно-изходните артерии от и към гр.Пазарджик са обособени КПП със служители на полицията.
Днес е осъществен контакт с две от фирмите, извършващи междуселищни превози на територията на Пазарджик и от областния град към близките населени места. Превозвачите са поели ангажимент да бъде разяснено на водачите на автобуси да предупреждават граждани, че на обособените КПП ще им бъде извършвана проверка от полицейските органи. При липса на попълнена декларация пътниците ще бъдат свалени на място от транспортното средство.
 
Информираме гражданите, на които им се налага да пътуват, че трябва да имат попълнени декларации, които вчера бяха оповестени на сайта на МВР и на интернет страницата на ОДМВР-Пазарджик. Важат и издадените до момента служебни бележки от работодателите и общинските администрации, които гражданите също могат да ползват при пътуване.
 
 И днес полицейските екипи на КПП ще разполагат с празни бланки, които могат при нужда да бъдат предоставяни на гражданите за попълване.                  
 
 
 
 
         Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.19622 )


Време за изпълнение: 0.0667 сек., 0.0087 от тях за заявки.