Новина: Трима млади хора от Пазарджик намериха и върнаха дамска чанта с пари, банкови карти и лични документи
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
понеделник 30 март 2020 - 17:32:42

dobri_2020.jpg
На снимката: От ляво надясно - Михаил Караджов, Иван Манджуков, Светла Караджова, спазват изискването за физическа дистанция

За доблестна и честна постъпка на млади хора разказа Мирослав Стоянов от Пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Пазарджик. Светла Караджова, нейния съпруг Михаил Караджов и техния приятел Иван Манджуков - и тримата от Пазарджик, пътували по булевард „Георги Бенковски”. В близост до кръстовището му с „Христо Ботев” забелязали паднала на пътното платно дамска чанта. Взели я и се отправили към полицейското управление в Пазарджик. При дежурния полицай се установило, че освен портмоне с определена сума пари, в чантата имало още мобилен телефон, лични документи –лична карта и шофьорска книжка, дебитни карти, собственост на наша съгражданка. Междувременно жената с ужас установила липсата на чантата си и от друг мобилен телефон набрала своя. Отсреща отвърнал полицейският служител, който я уведомил, че днес е късметлийка, защото е попаднала на тримата чудесни млади пазарджиклии. Щастливата жена обяснила, че в бързината забравила чантата на тавана на автомобила и така потеглила.
Това разказа Мирослав Стоянов с пожеланието да бъдем хора, да се отнасяме човешки, да приемаме всичко с любов и усмивка, да си стоим сега вкъщи и да спазваме физическа /но не и социална/ изолация. А директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев е изказал своята благодарност към тримата за тяхната честна, почтена и достойна за уважение постъпка.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.19669 )


Време за изпълнение: 0.0508 сек., 0.0065 от тях за заявки.