Новина: Проект дава шанс на младежите за квалификация
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
неделя 29 юли 2012 - 07:35:53

 
Проект “Ш@нс за реализация на младежите в България, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, дава възможност на младежи, които имат основно образование – завършен 7-ми клас, да бъдат обучени по Информационни и комуникационни технологии или чужд език.

Проект дава шанс на младежите за квалификация   Проект “Ш@нс за реализация на младежите в България, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, дава възможност на младежи, които имат основно образование – завършен 7-ми клас, да бъдат обучени по Информационни и комуникационни технологии или чужд език. Включването в обучения за придобиване на ключови компетентности подпомага успешната трудова реализация на младежите, съобщиха от Бюрото по труда в Пазарджик.. Кандидатите трябва да са възраст от навършени 16 години до ненавършени 29 години към датата на подаване на Заявление за включване в обучение; да не са участвали в един и същ вид и ниво обучения по чужд език и по информационни и комуникационни технологии, финансирани от държавния бюджет, Програма ФАР на Европейския съюз и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, както и действащи схеми по други оперативни програми, как и да са участвали в мотивация по проекта. 


Включването в обучения за придобиване на ключови компетентности подпомага успешната трудова реализация на младежите, съобщиха от Бюрото по труда в Пазарджик.

Кандидатите трябва да са възраст от навършени 16 години до ненавършени 29 години към датата на подаване на Заявление за включване в обучение; да не са участвали в един и същ вид и ниво обучения по чужд език и по информационни и комуникационни технологии, финансирани от държавния бюджет, Програма ФАР на Европейския съюз и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, както и действащи схеми по други оперативни програми, как и да са участвали в мотивация по проекта.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.2787 )


Време за изпълнение: 0.0664 сек., 0.0079 от тях за заявки.