Новина: „Секс, наркотици и рокендрол” - в Спортната зала
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
четвъртък 25 октомври 2012 - 16:09:51


Един легендарен спектакъл! Един учител и един ученик!Ивайло Христов и Асен Блатечки
А иначе словосъчетанието „Секс, наркотици, рокендрол” наистина характеризира една епоха - времето, когато духът на свободата излиза от бутилката. И до днес това продължава да е от значение за много хора


Асен БлатечкиАсен Блатечки пропява с дрезгав глас на финала на легендарния спектакъл "Секс, наркотици и рокендрол", който познаваме от години от театър "Българска армия" с Ивайло Христов. Този път Блатечки представи премиерно своята версия . Мъжагата с потника ала Марлон Брандо и татуировката на дясната ръка припява с бандата, която е с него през цялото време на сцената. Виктория Керин,Христо Намлиев и Темелко Темелков показват завидни вокални умения и се вписват идеално в темата за рока.
В новата постановка "Секс, наркотици и рокендрол" на Ерик Богосян Ивайло Христов вече се изявява в качеството си на режисьор, а не на актьор. Той предава щафетата на Асен Блатечки, но почеркът на маестрото личи в интонацията и "небрежното" до гениалност държане на актьора на сцената.
За час и половина Асен Блатечки се превъплъщава в няколко образа - на бедняка от улицата, чистач, вокалист на рокбанда, среднощен "каубой", рецидивист и баровец.
Всяко едно превъплащение на сексимвола Блатечки е съчетано с подборка от златни рок хитове изпълнени на живо и каращи зрителя мисленно и емоционално да се пренесе през 60-те и 70-те години на 20 век-един период на свобода в музиката,в поведението,а и в живота.
Култовия спектакъл "Секс,наркотици и рокендрол" може да гледате само на 8 ноември,четвъртък, от 20 часа на сцената на Спортна зала"Васил Левски"-гр.Пазарджик.Билети на касата пред Спортна зала.Ученици и студенти ползват намаление.

Телефон за информация:0878 81 01 90

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.3360 )


Време за изпълнение: 0.0666 сек., 0.0080 от тях за заявки.