Новина: Разходка с САМ, Николета и много стил във Верона
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
сряда 13 март 2013 - 12:52:58

Николета Лозанова запленява в новата фото сесия на САМ. Италианската марка засне дизайнерските детски колички от колекция 2013 на емблематичния площад пред античната Arena di Verona, като отново заложи на българския топ модел в комбинация с италиански стил и усещане за лукс.
Николета във ВеронаЗа да придаде  на снимките майчинското си излъчване, Николета пристигна на снимките заедно с дъщеря си Никол и съпруга  си Валери Божинов, който през цялото време беше неотлъчно до тях. Сесията  бе заснета в града на Ромео и Жулиета, за да пресъздаде духа на романтична Италия във всеки кадър. Кметството на Верона и общинският филмов център осигуриха на звездния екип пълен достъп до всички централни забележителности.

За своя стайлинг модела залага на италианската марка Dolce&Gabbana, а самата фотосесия този път е заснета от италианския фотограф Paolo Chiodini, който е впечатлен от работата си с българския екип.

Ексклузивни кадри  от новата сесия може да видите на www.chipolino.com и в facebook страницата на официалния дистрибутор за България – Чиполино EOOД.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.4245 )


Време за изпълнение: 0.0457 сек., 0.0056 от тях за заявки.