Новина: Всеки глас ще бъде чут /Празнично слово на кмета Тодор Попов/ видео
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
вторник 21 май 2013 - 17:00:11


Денят на Пазарджик - 21-ви май, е ден, в който се поздравяваме с Празника, денят, в който отбелязваме изминаването на още една успешна година за нашата община. Пазарджик върви по своя път на градивна промяна, онази промяна, която трябва да бъде модел за икономически растеж и социално развитие, скъпи приятели.


Като кмет на общината, моят основен стремеж е да изминем заедно с вас, скъпи съграждани, този път . Защото тогава ще знаем, че политиката, която се провежда в нашата община е реализирана на реалния дневен ред на нашата местна общност, на реалния дневен ред на всеки един от нас - изхожда от виждането на всеки един от нас за това, което ни тревожи, радва или провокира. Всеки глас на наш съгражданин трябва и ще бъде чут, защото това е най-вярното послание, най-истинската преценка за правилно и неправилно, за онова, което е необходимо и трябва да бъде направено. Работя за вашето доверие и съм убеден, че то е моята най-голяма сила. Знам, че гражданите на Пазарджик очакват от Общината създаване на предпоставки за по-голяма заетост и по-високи доходи. Полагаме усилия в тази посока, като реализираме проекти, получаваме европейско финансиране, стремим се към адекватна на икономическата реалност данъчна политика.
Сигурен съм, че през 2020 година Пазарджик трябва и ще бъде променен. В общината всеки наш съгражданин трябва и вярвам, че ще намира смисъл в собствената си икономическа перспектива за по-добро развитие на него, неговото семейство и децата му.
Минаваме през година на гласност, година, в която се отдава особено значение на призивите на гражданския сектор. това е големият ни шанс да съхраним и развием доверието към българските институции, а от всички тях българската община е най-близо до хората. Българската община е призвана да решава конкретни проблеми и да пази устоите и достиженията на крехката ни демокрация.
Затова, скъпи приятели, нека да определим приоритетите и да ги следваме обединени от общата ни визия за нашата европейска община, за нашия Пазарджик.
честит Празник, скъпи съграждани! Нека бъдат благословени делата ви и щастливи вашите дни! Когато човек е щастлив, прави добри неща - за себе си, за хората, които обича и за населеното място, в което живее. Да се радваме на малките неща и да сътворяваме големи дела, за да изпитаме удоволетвореност, че и "ний сме дали нещо на света" и нещо на Пазарджик. И да следваме непреходния завет на нашите закрилници Светите равноапостоли Елена и Константин, което ще ни води към сигурен успех - за нас и за нашия любим град. Честит Празник!Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.4828 )


Време за изпълнение: 0.0684 сек., 0.0079 от тях за заявки.