Новина: “Океан от любов“ - вече и с творчески работилници за участниците
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
понеделник 24 март 2014 - 15:23:21


okean_ot_lv14.jpgДеветото издание на Младежки театрален фестивал „Море от любов“ ще се проведе в Пазарджик от 28 до 31 март 2014 година.  Фестивалът е посветен на Международния ден на театъра - 27 март, и за пореден път ще събере в Пазарджик младежи заразени от магията на Мелпомена.
Организаторите от Младежкия дом очакват около 150 участника във фестивала. Гостуващите формации са 11 – от Варна, Горна Оряховица, Сливен, Пловдив, Видин, Харманли, Перник, София и Пазарджик.Ще има и чуждестранни гости: Георг Жено ,  Нейтън Адисон Купър и Хакан Силахсизоглу.
Най – добрите  спектакли, определени чрез селекция, ще участват в официалната програма на фестивала. Те ще се представят на сцените в Младежки дом Пазарджик.
Тази година за първи път фестивалът предлага възможност за участие в съпътстваща експериментална програма „Репетиция – любов моя”. В нея ще бъдат включени спектакли, които са в процес на подготовка, но не са довършени. Ще бъдат представени пред публиката като „Открита репетиция”.
В рамките на фестивала, за всички участници ще се проведат творчески работилници : Документален театър ,  Движенческо съзнание на актьора, Техника на говора и Танцов театър.
На 4 кръгли маси участниците ще обсъждат с поканените от нас експерти случващото се във фестивалните дни.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.6637 )


Време за изпълнение: 0.0717 сек., 0.0090 от тях за заявки.