Новина: Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
(Категория: Икономика)
Публикувано от pamedia
сряда 30 април 2014 - 15:55:52


Отворени врати в АСАРЕЛ-МЕДЕТДенят на отворените врати в "Асарел-Медет" АД се проведе на 29 април, а в обиколката на различни производствени обекти се включиха две групи от по 50 души. По „пътя на медта” поеха ученици, младежи и хора на средна възраст, както и пенсионери, сред които имаше и ветерани от компанията. Гостите на компанията бяха от Панагюрище и от селищата на общината, както и от село Антон.


Освен откритата музейна експозиция с минно и флотационно оборудване, диспечерския пулт на рудник "Асарел",  Инсталацията за екстракция и електролиза, участниците в двете групи видяха на място рекултивираните терени на Източно насипище и извършващата се поетапна рекултивация на Окисно насипище. Те се запознаха и с работата на две от общо трите пречиствателни станции на дружеството, чрез които се осигурява спазване на екологичните изисквания. 
Директор "Производствено-технически дейности" инж. Иван Чолаков и директор "Човешки ресурси" Александър Чобанов презентираха икономическата, екологична и социална политика на компанията и лично придружаваха гостите, посетили компанията в Деня на отворени врати.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.6825 )


Време за изпълнение: 0.0688 сек., 0.0088 от тях за заявки.