Новина: Томислав Дончев: Искам България да бъде силна и да не сме в периферията на Европа /видео/
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
четвъртък 01 май 2014 - 10:11:28


“Не съм дошъл да ви уча какво да правите. Всички изглеждате достатъчно разумни, за да знаете сами. . Също така не съм дошъл да ви уча кого трябва да мразите. Мнозина се опитват да превърнат политиката в състезание кой е най-малко мразен, затова обясняват как трябва да мразите другите. Не съм дошъл за това. Не искам да мразите никого. Дошъл съм да се боря за вашето доверие”. Това заяви в Пазарджик кандидатът за евродепутат и водач на листата на ГЕРБ Томислав Дончев. Снощи ГЕРБ официално откри своята предизборна кампания в Пазарджик с концерт и представяне на кандидати от листата.
От трибуната на площад “Константин Величков” водачът на листата Томислав Дончев заяви още: “Дошъл съм да ви кажа, че аз лично нямам време за губене. Не бива да бъде губена година, не бива да бъде губен месец, седмица и дори ден, защото света се движи. Европа се движи напред, а България стои на едно място, дори се движи назад. И докато времето тече, децата растат, дълговете се трупат, а ние пропускаме възможности. Аз не искам да пропускаме възможности. Искам България да се развива, да не бъде в периферията на Европа, искам да бъде силна, да има силен глас в Европа. Искам да е държава, в която всички да сме спокойни, че можем да отглеждаме децата си, а те да отглеждат техните деца. Днес съм тук с част от безспорно най-добрия отбор, не защото е наш, а защото безспорно е най-добрият. Хора с образование, опит, позиции, хора, чийто имена и физиономии са познати в Европа. Хора, които знаят и които могат. Хора с позиция, с характер. Но дори и най-силният отбор не би сторил нищо, ако няма доверието на хората. Дошъл съм да помоля за вашето доверие. На 25-ти избирате каква да бъде България. 
На митинга на ГЕРБ в Пазарджик присъстваха още кандидатите за евродепутати Владимир Уручев, Анести Тинчев и Стефан Шилев, народните представители от ГЕРБ, както и много симпатизанти. Скандирайки “Победа”, те дадоха доверието си на Томислав Дончев и водения от него отбор. 
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.6829 )


Време за изпълнение: 0.0671 сек., 0.0088 от тях за заявки.