Новина: ЖГЕРБ в Стрелча проведе отчетно-изборно събрание
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
сряда 29 юли 2015 - 15:42:28


ЖГЕРБ Стрелча, На отчетно-изборното събрание на  женската организация на ГЕРБ в община Стрелча присъстваха Областният координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, а също Лидия Панайотова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, Людмила Йончева – областен организационен секретар на ЖГЕРБ и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Стрелча Дечо Спасов.


Найден Шопов  поздрави дамите и оцени високо приноса им към дейността на местната организация. Той каза: “Жените са едни от най-активните членове на ГЕРБ  и упорито работят за утвърждаване авторитета на партията, както в община Стрелча, така и в област Пазарджик. Надявам се, че новоизбраното общинско ръководство на жените gerb290715a.jpgсъвместно с МГЕРБ ще бъдат фактори за постигане на високи изборни резултати за ПП ГЕРБ в община Стрелча в предстоящите избори за местна власт.”.
Лидия Панайотова изрази увереността си, че новото ръководство ще бъде допринесе за повишаване на активността на жените в реализиране на проекти, инициативи и събития на местно ниво, чрез  които да се популяризират европейските и общочовешки ценности, да се подпомага решаването на важни проблеми на общността.
Представителките на нежната половина на структурата предложиха за общински ръководител  - Стоянка Кръстева – по професия счетоводител, за организационен секретар - Мая Кръстева  и Панка Марковска за член на общинското ръководството на ЖГЕРБ. Новото ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.9385 )


Време за изпълнение: 0.0674 сек., 0.0093 от тях за заявки.