Новина: ОИК регистрира ИК за издигане кандидатурата на Тодор Попов под №11, подписи ще се събират на 4 места в Пазарджик
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
вторник 08 септември 2015 - 13:17:12


ПазарджикОбщинската избирателна комисия регистрира Инициативен комитет за издигане кандидатурата на досегашния кмет Тодор Попов отново като независим.


Документите бяха внесени от председателя на Комитета адв. Хари Харалампиев и членовете Таня Димитрова и Спас Иванов.

Преди всичко като жител и гражданин на Пазарджик аз държа да живея, първо, в красив град и второ - условията за живот тук са важни за мен.Считам, че г-н Тодор Попов с управлението си постигна точно една такава европейска визия на града ни, а и най-вече превърна този град в удобен за живеене - за нас и за подрастващите. Не на последно място и изключително важно за мен като човек на изкуството и работещ с деца и младежи е фактът, че г-н Попов е изключително ангажиран и отговорен към реализацията и бъдещето на българските и на пазарджишките най-вече деца - по отношение на материална база, по отношение на заниманията като развлечение и извън класни форми. Изключително амбициозен, изключително лоялен към нас, работещите. Всичко това трябва да се надгражда и той е в състояние да го направи. Чест е за мен да бъда в неговия инициативен комитет. Това каза ръководителят на детско-юношеския ансамбъл  "Чудесия"  Таня Димитрова, непосредствено след входирането на документите.

Спас Иванов, който също за трети път участва в Инициативния комитет, бе категоричен: Аалтернативата за кмет на Пазарджик се казва отново Тодор Попов. Разчитам, че това, което е започнато преди 8 години трябва да продължи и пазрджиклии трябва да си спомним какво беше преди."

Председателят на Комитета адв. Хари Харалампиев се позова на съвет от д-р Жельо Желев, с когото го свързвало искрено риятелство: "Когато наближат избори, вместо да даваш интервюта, бъди аристократ на мълчанието". И го спази.

Необходимите подписи за издигане кандидатурата на Тодоро Попов ще се събират на 4 пункта в Пазарджик:

Площад  „Константин Величков“;
Парк-остров „Свобода“;
Градската градина;
Бул. „България“.


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.9568 )


Време за изпълнение: 0.0765 сек., 0.0110 от тях за заявки.