Новина: Найден Шопов награди призьорите от конкурса на ЖГЕРБ за най-красива лятна градина
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
сряда 16 септември 2015 - 10:10:25


ГЕРБ Пазарджик, От 1 до 10 септември  ЖГЕРБ Пазарджик проведе фотоконкурс „Моята красива градина“. Инициативата бе посветена  на световния ден на градинаря, 1 август. Поради големия интерес срокът за участие бе удължен с 10 дни. Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Пазарджик връчи наградите на победителките. Първа се класира Вера Кацарова от село Бошуля, община Септември, с 439 гласа дадени за нейната градина във фейсбук. Тя получи градинска люлка.


ГЕРБ Пазарджик, На второ място  се нареди Иванка Георгиева от пазарджишкото село Мокрище с 335 харесвания и награда хамак.
На трето място с 215 гласа е Марияна Павлова от най-голямото село в община Пазарджик - Мало Конаре. Тя си тръгна от офиса на ГЕРБ с декоративна соларна лампа.

„Целта ни бе да възнаградим ентусиазма на тези, които обичат природата и полагат грижи, за да създадат красота и уют в заобикалящата ни среда“, коментира общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова.  Конкурсът бе за любители градинари.  В него участваха всички, публикували снимки на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във фейсбук.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.9618 )


Време за изпълнение: 0.0655 сек., 0.0082 от тях за заявки.