Новина: "Заедно за Пазарджик" е слоганът на Тодор Попов, регистрира пълна листа за съветници и кандидати за кметове на всички села в общината
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
четвъртък 17 септември 2015 - 16:43:49


ПазарджикСлед регистрирането му като независим кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов благодари на Инициативния комитет, който за по-малко от седмица събра 9310 подписа, а също така и на гражданите  за оказаната  подкрепа.


Знаете, аз изключително държа на това. И тази година се кандидатирам с подписи, а не с политическа протекция, подчерта Тодор Попов.

 Най-важното е, че ние разполагаме с доверието на нашите съграждани за политиките, които правим -  това е нашата мотивация, така е било винаги, така ще бъде и на тези избори, увери кандидатът за кмет на община Пазарджик. Той обяви, че предизборният му офис отново ще е на бул. "България", а слоганът на кампанията му : "Заедно за Пазарджик!".

За да успяваме като хора, като личности, като местна общност ние трябва да  сме заедно за добрите неща, които искаме да постигнем. А ние сме показали, че в Пазарджик  постигнахме немалко. Точно, защото сме били заедно или  поне здравомислещите хора в този град. Силно се надявам отново да го покажем. Така Попов обясни избора си на слоган.

Коалиция "Тодор Попов ЗА Пазарджик" регистрира кандидати за кметове във всички населени места на общината и пълна листа от кандидат-съветници - 41.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://pa-media.net/news.php?extend.9631 )


Време за изпълнение: 0.0671 сек., 0.0087 от тях за заявки.