g_krastev.jpg

Георги Кръстев е роден в гр. Пазарджик, на 23 години. Средното си образование завършва в Австрия. Връща се в България и сега работи като главен експерт „Подбор на кадри“ в Американска ИТ компания. Работил е като старши специалист по подбор в най-голямата българска агенция за посредническа дейност в областта на човешките ресурси и подбора на кадри. Бил е мениджър на търговския департамент на ИТ международна компания. Със значителен стаж в немска компания, където е работил като Мениджър на проекти, свързани с подбора на кадри. Автор на книгата "Наръчник по подбор и управление на кадри". Негова кауза е в България да започне обучението по първата магистърска програма за подбор и управление на кадри, която ще бъде третата в Европа. Георги Кръстев е икономист-бакалавър по „Стопанско Управление“. В момента учи по магистърска програма за управление на проекти и компании в Софийския университет. Осми в листата на кандидатите за народни представители от „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ в 13 МИР-Пазарджик.

Защо избрахте да сте част от листата на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ в Пазарджик?

Пазарджик е моят роден град, както и България е моята родина. Върнах се тук, за да работя за истинска промяна. Искам в България да няма корупция и феодализъм, достъпно здравеопазване за всички, реформи в образованието, адекватни на европейския стандарт доходи, нормални цени на горивата. Искам България да бъде енергийно независима! „Изправи се.БГ! Ние Идваме!“ е платформата на нас, гражданите, и твърдо подкрепя нашите инициативи.

Какво е първото нещо, което бихте направили, ако бъдете народен представител в следващия парламент?

иждам себе си като активен народен представител. Визията ми е да бъда в образователната комисия, както и в комисия по ревизиите. Ще работя да бъде утвърдена първата магистърска програма по „Подбор и управление на кадри“. Ще имам непрекъснати контакти с избиратели, ще обобщавам техните сигнали, ще работя за истината. Моята цел е България да стане една свободна от корупция зона и хората да живеят спокойно и сигурно.

Какъв трябва да е профилът на българския депутат?

Българският народен представител трябва да е иновативен и модерен човек. Реален и максимално искрен. Близо до хората, воден само и единствено от интересите на България и гражданите й.

Защо в България, според Вас е толкова трудно, да се живее нормално?

Хората във властта не се интересуват от това какъв е животът на нас - обикновените. Те имат други интереси. Аз съм кандидат за народен представител с ясното съзнание, че моделът трябва да бъде сменен. Трябва да има категорични решения и действия, които да доведат до нулева корупция. Сигурен съм, че това ще върне България и в частност Пазарджик отново на европейската и световната инвестиционна карта. Защото само с инвестиции могат да бъдат създадени нови работни места, които да гарантират конкурентост за служителите и във финансов аспект. Младите хора, подрастващото поколение трябва да се образоват, да учат и да вярват, че знанията само могат да помагат.

Мнението Ви за Ковид, в широк аспект?

Не съм съгласен ваксината да бъде задължителна, принудата със сигурност не е знак за демокрация. С тези мерки и действия, които се предприемат имам чувството, че отново се намираме между комунизъм и капитализъм.

Вашата прогноза за следващите четири години, за България?

Ще бъдат обвързани с тежка политическа, здравна и икономическа криза, ако народните представители не разберат, че политиката е екипна игра, с ясни цели, намерения, действия. Без задкулисние.

„Изправи се!“ има ли потенциалът да бъде в основата на голямата промяна, която чакаме повече от 30 години?

азбира се, хората ни вярват! Всичко, което предлагаме го изпълняваме! Примерите са много.

Вашето послание към избирателя от областта?

Гласувайте мъдро и уверено, прочетете внимателно всяка една програма. За себе си гарантирам, че съм човек, който е носител на ценности и морал. «Изправи се.БГ! Ние идваме» е с номер 31 в бюлетината, преференция 108.

 

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

  

 
Loading...